More

  Hoffenheim vs Werder Bremen – Tippetips, analyse og odds

  Hoffenheim tar i mot Werder Bremen på PreZero Arena i 1. Bundesliga-møtet på fredag. Deres siste møte var en skikkelig godbit, som endte 4-0. Et uventet resultat, men vi har ikke noe imot en lignende målfest på fredag. Hoffenheim er nummer 5 på tabellen med 14 poeng etter 8 kamper, mens Werder Bremen er nummer 8 med 12 poeng etter 8 kamper.

  Hoffenheim vs Werder Bremen Statistikk

  • Hoffenheim har skåret i 23 av de siste 25 hjemme kampene
  • Hoffenheim har skåret i 16 av de siste 18 kampene
  • Hoffenheim har ikke tapt 12 av de siste 14 kampene
  • Hoffenheim har seier 7 av de siste 8 hjemme kampene
  • Hoffenheim har ikke tapt de siste 8 hjemme kampene på rad
  • Werder Bremen har skåret i 20 av de siste 21 borte kampene
  • Werder Bremen har sluppet inn i 21 av de siste 23 borte kampene
  • Werder Bremen har sluppet inn i 13 av de siste 15 kampene
  • I 6 av de siste 8 borte kampene Werder Bremen spilte, scoret begge lagene
  • Werder Bremen har ikke tapt 9 av de siste 11 borte kampene

  Hoffenheim vs Werder Bremen – Våre spådommer

  Hoffenheim vs Werder Bremen – Kampanalyse

  Hoffenheim ser riktig solide ut for tiden etter å ha gått ubeseiret igjennom deres seneste tre kamper. De startet med å banke Mainz 05 med 4-1 før de måtte nøye seg med det ene poenget i en 0-0 kamp mot Freiburg. Deres seneste oppgave innbragte nok en uavgjort, da de spilte 1-1 mot Hertha Berlin. Hoffenheim vant halvparten av sine seks siste kamper hjemme foran sitt eget publikum, mens det ble 1 uavgjorte og 2 tap. De skåret 13 mål, men slapp også inn11.

  Werder Bremen form

  Werder Bremen har prøvd litt av hvert i deres seneste tre kamper, hvor de tok fire poeng. Det begynte med et tap på 0-1 mot Augsburg, etterfulgt av 1-1 mot Bayer Leverkusen. Deres seneste kamp medførte tre poeng, da de vant 5-1 i oppgjøret mot B. M’gladbach. Werder Bremen vant to kamper, spilte 2 uavgjorte og tapte 2 i sine seks siste kamper på bortebane i 1. Bundesliga. Her scoret de 9, mens de slapp inn 10 mål.

  Hoffenheim har tatt 1 poeng i deres seneste 3 kamper mot lag fra den øvre halvdelen av tabellen i 1. Bundesliga. De vant 0 kamper med en målforskjell på 1 mål for og 4 imot. Werder Bremen tok 2 seire og 6 poeng på deres siste 3 kamper mot lag fra øvre halvdel på 1. Bundesliga tabellen. De scoret 11 og slapp inn 7 mål i disse kampene.

  Hoffenheim vs Werder Bremen – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Werder Bremen har bare gått seirende ut av ett av de siste 11 innbyrdes oppgjørene mot Hoffenheim. I det seneste oppgjøret mellom disse to tok Hoffenheim med seg alle tre poengene i en 4-0 kamp, og vi kan ikke se bort i fra at de planlegger noe lignende denne kommende fredag. Hoffenheim pleier å like å møte Werder Bremen, med 5 seirer i de seneste 10 kampene. Bookmakernes beste odds ligger nå på en hjemmeseier til i 2.00.

  Begge lag fant nettmaskene 6 ganger i de ti foregående kampene mellom hjemmelaget Hoffenheim og Werder Bremen. Beste odds på at begge lag scorer hos bookmakerne er 1.56.

  Hoffenheim vs Werder Bremen – Lagnyheter

  Hoffenheim kan ha opp til 3 spillere ute, når de denne kommende fredag skal spille mot Werder Bremen.

  Ermin Bicakcic, Benjamin Hübner & Ihlas Bebou er blant de 3 spillerne, som mangler for Hoffenheim denne kommende fredag.

  Werder Bremen har 4 på listen over skadde og fraværende spillere før deres neste kamp mot Hoffenheim denne kommende fredag.

  Werder Bremen må klare seg uten Eren Dinkci, Nicolai Rapp, Dikeni Salifou & Jean-Manuel Mbom, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på PreZero Arena.

  Hoffenheim vs Werder Bremen – Lagoppstillinger

  Hoffenheim vs Werder Bremen – Tippetips

  I sine 10 siste kamper på PreZero Arena på tvers av alle turneringer vant Hoffenheim 7 ganger, spilte uavgjort 1 og tapte 2 ganger. Werder Bremen tok 6 seirer, 2 uavgjorte og 2 tapte i de siste 10 kampene på bortebane. Målene renner inn for Hoffenheim på hjemmebane for tiden, da begge lag har scoret i 7 av deres siste 10 kamper. Begge lag var også i målprotokollen 6 ganger i Werder Bremens siste 10 ligakamper på bortebane.

  At begge lag ikke scorer har gitt gevinst 4 ganger i de siste 10 møtene mellom Hoffenheim og Werder Bremen ettersom under 2,5 mål skjedde 4 ganger. Hoffenheim scoret i snitt 2 mål per kamp, mens Werder Bremen snittet på 1 mål. Over 2.5 mål ga gevinst i 5 av Hoffenheims foregående 10 oppgjør på tvers av alle turneringer. De scoret i gjennomsnitt 1.8 mål i disse kampene. Over 2.5 mål ga gevinst i 6 av gjestenes siste 10 oppgjør i denne sesongen og de scoret i snitt 2 mål i disse oppgjørene.

  Sist gang de spilte mot hverandre vant Hoffenheim og resultatet ble 4-0. Vær trygg på at de har et lignende resultat i tankene denne kommende fredag. I de siste 10 kampene mellom Hoffenheim og Werder Bremen har begge lag scoret 6 ganger. Beste odds på at begge lag scorer er 1.56.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen