More

  Historisk Haaland

  Erling Braut Haaland spiller fotballkamp, Erling Braut Haaland setter rekord. Slik er det bare. Søndag ble nordmannen første Premier League-spiller med 50 scoringer i alle turneringer i løpet av én sesong, mens han samtidig tangerte Andy Cole og Alan Shearer, med flest scoringer i løpet av en Premier League-sesong. Og i kveld, etter scoring i hjemmekampen mot West Ham, står han altså alene på toppen – med spinnville 35 scoringer.

  Historisk Haaland: Ingen Over, Ingen Ved Siden
  Historisk Haaland: Ingen Over, Ingen Ved Siden

  Verdt å nevne er at de tidligere rekordholderne satte sine rekorder i sesong med 42 kamper, mens Haaland altså har scoret sine 35 på 31 kamper. Og flere scoringer vil det bli.

  Som bestilt

  Langhelgens Premier League-runde bød på formidable 44 scoringer, og det var forventninger om målshow også i kveld. Manchester City hadde scoret mål i alle sine siste elleve, mens Liverpool sto bokført med 17 fulltreffere fra sine siste seks kamper. City brukte 50 minutter på å finne veien til mål mot nedrykkstruede West Ham, men etter Haalands 2-0-scoring var poengene i boks. Phil Foden la også på til 3-0 før det var slutt.

  Skuffende Liverpool

  Mo Salah sendte Liverpool i ledelse via straffespark, men for øvrig var det lite å glede seg over for de fremmøtte på Anfield i kveld. Fulham, som ikke har annet enn æren å spille for i ligainnspurten var helt på høyde med hjemmelaget, og Alisson i Liverpool-buret måtte ved flere anledninger i aksjon. Hjemmelagets offensiv med Salah, Darwin og Diaz, de to førstnevnte i særlig grad, slurvet voldsomt med ball, og spilte på seg atskillige brudd i oppbyggingen. Liverpool vant som bestilt, men imponerte ikke overhodet.

  Historisk Haaland Trent Haaland
  Best, Igjen: Trent Alexander-Arnold Var En Av Få Liverpool-Spillere Som Leverte Varene Mot Fulham

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen