More

    Her er Norges nye landslagsdrakter

    Norge offentliggjorde i dag sine nye drakter – til nokså blandet mottakelse.

    Fredag kveld tar Norge imot Tsjekkia til privatlandskamp på Ullevaal Stadion, og det i splitter nye drakt. Landslagets nye fotballdrakter ble nemlig i dag presentert, og landslagsstjernene har posert villig i det nye designet.

    – Flotteste drakta noensinne

    Dermed får de fremmøtte på nasjonalarenaen se sine helter, blant annet Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard, slik de aldri har blitt sett før – inntil nå. Designet er svært så nordisk-inspirert, avslører NFF.

    – Designet til hjemmedrakten er basert på proporsjonene i det norske flagget. Den er i tillegg inspirert av sverdet til Harald Hårfagre, og ikke minst et særegent runetegn for navn og nummer. Bortedrakten er inspirert av det unike nordiske lyset med is og nordlys som stikkord. Resultatet er etter min mening de flotteste landslagsdratene vi noensinne har hatt sier Jan Ove Nystuen, leder for merkevare i NFF.

    Norge
    Ada Hegerberg Viser Frem Norges Nye Bortedrakt.

    Slående lik Hamar IL

    Men, selv om NFF slår seg på brystet for utseendet til de nye draktene, er langt ifra alle fornøyde.

    Det sosiale mediet X florerer av kritikk mot designet til den nye landslagsdrakta, og særlig på Hamar er man spesielt misfornøyde: Norges landslagsdrakt er nemlig slående lik draktdesignet til Hamar-klubben Hamar IL.

    Begge Norges kamper mot Tsjekkia og Slovakia spilles på hjemmebane, Ullevaal Stadion. Avspark mot Tsjekkia er fredag 22. mars klokken 18:00, mens Slovakia kommer på besøk fire dager senere.

    Relaterte artikler

    Del artikkel

    spot_img

    Siste nytt

    Nyhetsbrev

    Få siste nytt rett i mailen