More

  Helgens tips: Atlético Madrid – Eibar

  Atlético Madrid – Eibar
  Søndag 18. april kl. 16:15
  Sendes på Strive
  Kampodds
  Coolbet 1,47 – 4,15 – 9,15
  Norsk Tipping 1,42 – 3,85 – 7,00
  Unibet 1,45 – 4,30 – 9,50
  Nytt poengtap for ligaleder Atlético Madrid da det bare ble 1-1 borte mot Real Betis forrige helg. Yannick Carrasco sendte gjestene i tidlig ledelse etter bare fem minutter, men ledelsen ble utlignet et kvarter senere av hjemmelagets Cristian Tello. Dermed har tabellederen vunnet bare én av sine fire siste i La Liga, men etter kampslutt i Sevilla insisterte Diego Simeoene likevel på at laget hans hadde fått et godt poeng med seg tilbake til Madrid og var fornøyd med resultatet.
  Simeone tror også Los Rojiblancos er i stand til å holde på tabellteten, selv om forspranget til Real Madrid og Barceloa har minket fra tosifret til bare ett poeng de siste månedene. Atléti virker imidlertid å ha det enkleste kampprogrammet i sesonginnspurten, og for deres del blir det ikke stort mer overkommelig enn søndagens hjemmemøte med Eibar.
  Eibar har inntatt jumboplassen i La Liga etter et forferdelig 2021. Det nye året startet med en 2-0-seier mot Granada, men siden har absolutt alt gått åt skogen. 13 strake kamper har nå gått uten triumf for Armagiñak, og i helgen røk de på nok et kostbart tap med 0-1 hjemme mot Levante. Til tross for at vertene skapte de fleste og beste sjansene, var ikke uttellingen på Eibar sin side – nokså symptomatisk for et lag som sliter. Plutselig har tabelljumboen fire poeng opp til trygg plass på tabellen, og fem av deres åtte gjenstående kamper er mot lag på øvre halvdel. Det begynner med andre ord å haste for trener José Luis Mendilibar, som insisterer på at han tror laget hans kommer til å klare seg.
  Da bør det aller helst bli poeng i søndagens kamp mot tabellederen, og Eibar trøstes i alle fall av at Atlético Madrid er nødt til å stille uten sine desidert giftigste angrepsvåpen. Toppscorer Luis Suárez er trolig ute med en muskelskade, og tidligere i uken ble det også klart at João Félix også må stå over med plager i ankelen. Portugiseren er definitivt ute, og ventes ikke tilbake før månedsskiftet. Det samme gjelder den bunnsolide høyrebacken Kieran Trippier, som er ute med en ryggskade. Eibar må på sin side klare seg uten sin klart mest kreative kraft, Bryan Gíl, som har trøbbel i låret.
  Tipset
  Atlético er selvsagt favoritter, og trenger desperat poengene for å holde Real Madrid og Barcelona unna i gullracet. Eibar er imidlertid vel så desperate i andre enden av tabellen, og vil selge seg dyrt. I ukens Tipsbladet anbefalte vi under 1,5 mål i dette oppgjøret, og det føles fremdeles som et godt spill. Coolbets odds på 3,19 er best i klassen på dette spillet hvis du vil gi det et forsøk.
  Andre spillbare objekter denne runden
  Alavés – Huesca B @ 3,15 (Coolbet)
  Cádiz – Celta Vigo H @ 3,70 (Unibet)
  Real Betis – Valencia H @ 1,92 (Unibet)
  Resten av runden – markeringstips i parentes
  Osasuna – Elche (H)
  Real Sociedad – Sevilla (B)
  Getafe – Real Madrid (B)
  Levante – Villarreal (U)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen