More

  La Liga: Oddstips før runden

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Taty Castellanos senket Real Madrid med en bragd ingen har klart siden 1947 – året Tipsbladet ble etablert. Nå retter vi søkelyset mot helgens runde og påfølgende oddstips.

  En god historie kan aldri fortelles mange nok ganger, er det noe som heter. Vel var vi inne på Taty Castellanos’ vanvittige målshow mot Real Madrid på nett tidligere i uken, men i tilfelle noen av våre lesere ikke har fått det med seg; Girona-spissen scoret fire (!) ganger på de regjerende ligamesterne i tirsdagens møte på Municipal de Montilivi. Ingen spillere har scoret fire mål på Real Madrid i én og samme ligakamp siden 1947, og 24-åringen kommer selvfølgelig aldri til å glemme den elleville tirsdagskvelden 25. april 2023.

  Banker i Elche

  Castellanos er dermed oppe i 11 fulltreffere i La Liga denne sesongen, og det er atskillige lag i bunnstriden som hadde gitt mye for å ha en spiss med tilsvarende målsnitt blant egne rekker. Det tetter nemlig seg stadig til mellom nedrykkskandidatene, og foruten håpløse Elche, er det nærmest dødt løp hvilke lag mellom plass 15 og 19 som må slå følge med Elche ned til Segunda. Tabelljumboen kan rykke ned allerede til helgen hvis det ikke blir poeng i hjemmematchen mot Rayo Vallecano, og det tror vi heller ikke det blir.

  Rayo var strålende i onsdagens forestilling mot Barcelona, og har fått en sensasjonell plass i Europa neste sesong innen rekkevidde. Seieren mot ligalederen var fullt fortjent, og da vil det overraske oss stort om Elche blir noen hindring for laget som er kapabel til å hamle opp med hvem det skal være i La Liga. Oddsen på 1,75 er kanskje litt under enn vi hadde håpet på, men samtidig er undertegnede av den oppfatning at B’en her er blant det nærmeste man kommer en banker til 1,75. Vi gir derfor tillit til Rayo Vallecano som helgens spanske favoritt i denne rundens oddstips.

  Nico Williams Og Athletic Har Gitt Avkastning I Tidligere Oddstips.
  La Liga: Oddstips Før Runden 2

  Kjempeskrell i Madrid?

  Elche er altså fortapt, men det er heller ingen av de andre nedrykkskandidatene som virker å vise nevneverdig interesse for å holde seg i divisjonen. I midtukens ligarunde gikk det ene bunnlaget etter det andre på tap, mens Almería knapt kunne velge et bedre tidspunkt på å sikre seg sesongens første borteseier da de slo Getafe 2-1 i midtuken, også det en bunnkandidat. Får det trolig for tøft mot et revansjesugent Real Madrid, som altså røk mot Girona tirsdag kveld, men det er vel verdt å merke seg at de skal ut i forrykende CL-semi mot Manchester City om ikke lenge.

  Carlo Ancelotti har med all tydelighet vist at han har lagt alle sine resterende egg i Champions League-kurven, og kommer trolig til å gå på kraftig sparebluss til helgen. Almería på sin side er nødt til å fortsette å plukke poeng for å fornye La Liga-kontrakten, og det er heller ikke veldig ofte at Norsk Tipping drar frem en 16-oddser i La Liga. Det er nok for undertegnede til å, om ikke å løpe til lukene, så i hvert fall spankulere bort og plassere en unit eller to på de heftige underdogene.

  Favoritten

  Elche – Rayo Vallecano
  TIPS
  B til 1,75 i odds hos Norsk Tipping

  Luringen

  Real Madrid – Almería
  TIPS
  B til 16,00 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen