More

  Helgens fotball-fyrverkeri

  Det spilles 8 kamper i Premier League lørdag og søndag. Leicester-Liverpool og Manchester City-Tottenham er nok de to største godbitene i helgen og gjør lørdagen ekstra underholdende.
  Regjerende mester og årets ligaleder er favoritter i de nevnte oppgjørene og oddssammenligningssiden Maxgevinst viser hvem som har fått favorittstempelet i de andre kampene under.
  Coolbet med best odds som vanlig.

  I Spania byr på La Liga på ni kamper og underholdning fredag, lørdag og søndag.
  Storklubbene er storfavoritter og Maxgevinst oversikt viser at Coolbet også har best odds på spansk fotball i bildet under.

  Italia byr også på ni kamper med underholdning alle dager i helgen. Napoli-Juventus er en skikkelig godbit lørdag, mens Inter-Lazio avslutter søndagen.
  Maxgevinst viser hvilke lag som er favoritter under.

  Bundesliga byr på 8 kamper med Sørloths Leipzig hjemme mot Augsburg og Haalands Dortmund hjemme mot Hoffenheim. Dette er ligaen der bookmakerne har veldig like favorittodds.
  Det skiller ikke mer enn 2 i odds på nummer 1 til nummer 5: 113.62 til 111.46 – og overraskende nok er Coolbet på 5. plass her.

  Ligue 1 byr også på spenstig underholdning i helgen med ti kamper, og vi noterer at hele 8 hjemmelag er favoritter. Maxgevinst gir følgende oddssammenligning på favorittene.
  En liga Collbet dominerer totalt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen