More

  VM-tipset – dag 6

  Brasil innfridde som favorittipset mitt i går, men Kamerun røyk som høyoddser mot Sveits. Nå har alle VM-lagene fått vist seg frem en gang og fredagens meny byr på starten av den andre runden av gruppespillet. Jeg har funnet to spekulative objekter det bør finnes god verdi i å forsøke.

  Wales – Iran

  Wales ble fullstendig overkjørt i 1. omgangen mot USA, men slo tilbake etter pause og utlignet fortjent på et sent straffespark. Dermed er det fortsatt helt åpent i denne gruppen om hvem som tar 2. plassen bak England. Harry Wilson og Ethan Ampadu ble begge skadet mot amerikanerne og er usikre til formiddagskampen fredag. Fra før trøbler Joe Allen. Trolig vil vi få se Kieffer Moore fra start etter at han ble byttet inn mot USA. For Iran var det lite å glede seg over mot England med unntak av Medhi Taremis to scoringer. Målvakt Alizera Beyranvand måtte gi seg med hjernerystelse i den kampen og erstatter Hossein Hosseini får dermed tillit fra start i morgen. Sardar Azmoun er tilbake fra skade og fikk et innhopp sist. Før mesterskapet mente jeg Iran hadde en fair mulighet til å ta 2. plassen i denne gruppen og skal det skje må Wales slås. 42-30-28 er min vurdering av denne kampen og verdi ligger dermed på Iran-seier til 4,10 i odds.

  Vm-Tipset - Dag 6 Skjermbilde 2022 11 24 222449
  Vm-Tipset - Dag 6 3

  Qatar – Senegal

  Det var ikke mye å glede seg over for Qatar i åpningskampen mot Ecuador. Man så rett og slett fryktelig svake ut i den kampen. Ingen problemer i troppen, men landslagssjef Felix Sanchez må nok likevel finne på noen endringer. Senegal røk også, men det var mot Nederland. Afrikanerne virket også farlige, men det er er klart at Sadio Mane er et stort savn. Abdou Diallo og Cheikhou Kouyate ble begge skadet i den kampen og er usikre til morgendagens oppgave. Det kan virke merkelig å spille på Qatar her med tanke på hva de viste mot Ecuador, men 6,25 i odds på vertsnasjonen kan man faktisk ikke la stå urørt! 19-27-54 er min vurdering og rundt 20 prosent sjanse må da en vertsnasjon faktisk ha?

  Vm-Tipset - Dag 6 Skjermbilde 2022 11 24 222502
  Vm-Tipset - Dag 6 4

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen