More

  Helgens dobbel Serie A runde 9

  Helgens Dobbel Serie A Runde 9
  Helgens Dobbel Serie A Runde 9 3

  SASSUOLO – LAZIO

  Spill: Sassuolo vinner

  Sassuolo har fortsatt til gode å holde nullen denne sesongen. Domenico Berardi ga laget ledelsen på straffespark borte mot Lecce sist, men utligningen fulgte i starten av 2. omgangen. Mattia Viti er fortsatt ute med skade. 2-0-2 på de fire siste tilsvarende oppgjørene. Lazio ligger nede på en skuffende 13. plass, men gjorde jobben hjemme mot Atalanta sist. Ciro Immobile uttaler at han angrer på at han ikke reiste til Saudi-Arabia i sommer og utelukker ikke at det kan skje noe der. Målvakt Ivan Provedel anses som usikker til denne kampen. Spiss Mattia Zaccagni kom skadet hjem fra landslagssamling med Italia og blir ute til starten av november.

  Helgens Dobbel Serie A Runde 9
  Helgens Dobbel Serie A Runde 9 4

  MILAN – JUVENTUS

  Spill: Milan vinner

  Helgens gigantoppgjør i Serie A. Milan har iberegnet avslutningen av forrige sesong vunnet ti av sine elleve siste seriekamper og topper tabellen to poeng foran nabo Inter. Her er både Theo Hernández og Mike Maignan ute med karantene mens Ruben Loftus-Cheek, Rade Krunic, Mattia Caldara og Ismael Bennacer er skadet. Seier i begge de innbyrdes møtene forrige sesong. Juventus har inntatt 3. plassen på tabellen og holdt nullen i tre strake kamper før landslagspausen. Danilo er ny på skadelisten som fra før inneholder Mattia De Sciglio, Alex Sandro, Federico Chiesa og Dusan Vlahovic. I tillegg er både Nicolo Fagioli og Paul Pogba ute med karantene.

  Helgens dobbel Serie A runde 9

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 20.45Sassuolo – Lazio2,653,652,40H til 2,65 i odds
  Søndag, 20.45Milan – Juventus2,203,253,25H til 2,20 i odds
  Totalodds: 5,83

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Serie A-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen