More

  Helgens dobbel Serie A runde 28

  Helgens Dobbel Serie A Runde 28
  Helgens Dobbel Serie A Runde 28 3

  Sassuolo – Frosinone

  Spill: Frosinone vinner

  Ingen effekt av trenerbyttet for Sassuolo som røk i bunnoppgjøret borte mot Verona forrige helg. Enda verre var det at stjernespiller Domenico Berardi ble skadet og han mister nå resten av sesongen. Totalt syv tap på de åtte siste seriekampene. Mattia Viti er usikker til denne kampen. 2-4-tap i det omvendte møtet 17. september. Frosinone med seks kamper på rad uten seier og det skiller nå kun ett poeng ned til kvalikplassen. 1-1 hjemme mot Lecce forrige helg der Michele Cerofolini reddet straffespark før det ble tatt på nytt og ballen spratt via keeperen og inn i mål. Sergio Kalaj, Riccardo Marchizza, Mateus Lusuardi, Kevin Bonifazi og Anthony Oyono trøbler med skader.

  Milan – Empoli

  Spill: Empoli vinner

  Milan fikk sjansen i spill mot ti mann i over én time hjemme mot Slavia Praha torsdag, men imponerte ingen og slapp inn to mål. 4-2-seieren gjør at det fortsatt er spenning foran returoppgjøret. I serien står vertene med kun ett tap på de tolv siste kampene. Viktige Rafael Leao er sammen med Alessandro Florenzi suspendert her mens Tommaso Pobega er skadet. Fem seirer på de seks siste innbyrdes oppgjørene uansett bane og i de tre siste tilsvarende oppgjørene har vertene holdt nullen. Empoli med 3-3-0 på seks kamper etter at Davide Nicola tok over som trener før det ble skuffende hjemmetap for Cagliari sist. Francesco Caputo er skadet, Alberto Grassi er usikker.

  Helgens Dobbel Serie A Runde 28
  Helgens Dobbel Serie A Runde 28 4

  Helgens dobbel Serie A runde 28

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 15.00Sassuolo – Frosinone2,153,703,00B til 3,00 i odds
  Søndag, 15.00Milan – Empoli1,424,606,80B til 6,80 i odds
  Totalodds: 20,40

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Serie A-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen