More

  Helgens dobbel Serie A runde 25

  Helgens Dobbel Serie A Runde 25 Helgensdobbel Seriea Helgens Dobbel Serie A Runde 25
  Helgens Dobbel Serie A Runde 25 3

  Empoli – Fiorentina

  Spill: Empoli vinner

  Empoli har funnet formen med åtte poeng på de fire siste seriekampene og det skiller nå to poeng ned til nedrykksplass. Meget viktig 3-1-seier i bunnoppgjøret borte mot Salernitana forrige helg. Målvakt Etrit Berisha har nest flest redninger i Serie A denne sesongen. Tyronne Ebuehi er skadet mens Francesco Caputo er usikker. Fiorentina med 0-2-tap i hengekampen borte mot sterke Bologna i midtuken. Etter kampen skrøt trener Vincenzo Italiano voldsomt av motstanderen. Gjestene har dermed fem poeng opp til den siste Champions League-plassen. Baklengsmål i seks strake kamper og kun én av dem er vunnet. Oliver Christensen og Gaetano Castrovilli er skadet.

  Frosinone – Roma

  Spill: Frosinone vinner

  Det er målrikt når Frosinone er i aksjon. Åtte av de ni siste seriekampene har endt med over 2,5 mål og i de siste kampene er det i første rekke defensiven som har sviktet. 49 baklengsmål på 24 seriekamper er mest i Serie A og forrige helg gikk det skikkelig galt med 1-5-smell borte mot Fiorentina. Sergio Kalaj, Riccardo Marchizza, Mateus Lusardi, Marvin Cuni, Kevin Bonifazi, Fares Ghedjemis og Anthony Oyono trøbler mens Simone Romagnoli soner. Seks strake tap for helgens motstander, 0-2 i det omvendte møtet 1. oktober. Roma med 1-1 borte mot Feyenoord i europacupen torsdag i en kamp der begge lagene traff treverket. Tammy Abraham er neste mann på skadelisten.

  Helgens Dobbel Serie A Runde 25
  Helgens Dobbel Serie A Runde 25 4

  Helgens dobbel Serie A runde 25

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 15.00Empoli – Fiorentina3,503,352,05H til 3,50 i odds
  Søndag, 18.00Frosinone – Roma3,753,751,87H til 3,75 i odds
  Totalodds: 13,13

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Serie A-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen