More

  Helgens dobbel Serie A runde 24

  Helgens Dobbel Serie A Runde 24
  Helgens Dobbel Serie A Runde 24 3

  Monza – Verona

  Spill: Verona vinner

  Monza har holdt nullen i begge seriekampene etter at stjernekeeper Michele Di Gregorio kom tilbake fra skade. Han var igjen den store profilen i 0-0-kampen borte mot Udinese forrige helg og har flest redninger pr. kamp av alle keeperne i Serie A denne sesongen. Gianluca Caprari og Alejandro Gomez er fortsatt ute. 3-1-seier i det omvendte møtet 5. november. Meget aktivt januarvindu for Verona som sa farvel til ti spillere samtidig som åtte nye spillere ble hentet inn. Så gjenstår det å se om det hjelper for laget som står med kun to seirer på sine 21 siste seriekamper. 0-2-10 på de ti siste bortekampene. Tomas Suslov er suspendert mens Alessandro Berardi er skadet.

  Helgens Dobbel Serie A Runde 24
  Helgens Dobbel Serie A Runde 24 4

  Bologna – Fiorentina

  Spill: Bologna vinner

  Bologna lå under 0-1 og 1-2 mot Sassuolo forrige helg, men snudde til 4-2-seier. Vertene har dermed elleve hjemmekamper på rad uten tap i alle turneringer. Adama Soumaoro er skadet mens Dan Ndoye er usikker. 1-2- og 4-5-tap borte mot midtukens motstander tidligere denne sesongen. De åtte siste innbyrdes oppgjørene uansett bane har alle blitt avgjort med maks ett måls margin. Fiorentina med tre strake tap og har havnet på etterskudd i kampen om Champions League-spill neste sesong. Mot Lecce forrige helg ledet laget 2-1 i 90. minutt. Forsøkene på å hente Albert Gudmundsson fra Genoa i januar lykkes ikke. Gaetano Castrovilli, Dodo og Arthur trøbler.

  Helgens dobbel Serie A runde 24

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 18.00Monza – Verona2,053,303,60B til 3,60 i odds
  Onsdag, 19.00Bologna – Fiorentina2,303,253,05H til 2,30 i odds
  Totalodds: 8,28

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Serie A-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen