More

  Helgens dobbel Serie A runde 23

  Helgens Dobbel Serie A Runde 23
  Helgens Dobbel Serie A Runde 23 3

  Frosinone – Milan

  Spill: Frosinone vinner

  Frosinone har syv kamper på rad uten at man har holdt nullen og det blir naturligvis ikke enklere når Milan kommer på besøk. Sergio Kalaj, Riccardo Marchizza, Jaime Báez og Anthony Oyono trøbler med skader. 1-3-tap i det omvendte møtet 2. desember og totalt 0-2-3 på de fem siste innbyrdes oppgjørene uansett bane. Italienske medier meldte denne uken at Milan visstnok skal være enige med Antonio Conte om at han tar over som trener neste sesong. Det flyter imidlertid godt for tiden også for dagens ledelse. Syv seriekamper på rad uten tap og i åtte av de ni siste har gjestene scoret minst to mål. Fortsatt en del skader i troppen, Samuel Chukwueze er opptatt med landslag.

  Helgens Dobbel Serie A Runde 23
  Helgens Dobbel Serie A Runde 23 4

  Atalanta – Lazio

  Spill: Atalanta vinner

  Atalanta er med i en hard kamp om Champions League-spill neste sesong. Trener Gian Piero Gasperini er imidlertid ikke fornøyd med det Gianluca Scamacca har levert siden overgangen fra West Ham. Nykommer Isak Hien fra Verona er skadet. Fra før trøbler Teun Koopmeiners mens Ademola Lookman er i Afrika. 2-3-tap i det omvendte møtet 8. oktober. Lazio med fem seriekamper på rad uten tap og ligger to poeng bak vertene. Det er imidlertid problem med å score mål, slik som i 0-0-kampen hjemme mot Napoli forrige helg. 21 seriekamper har gitt kun 24 nettkjenninger. Gjestene kan glede seg over en skadefri tropp, men Danilo Cataldi står over med karantene.

  Helgens dobbel Serie A runde 23

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 18.00Frosinone – Milan4,804,101,62H til 4,80 i odds
  Søndag, 18.00Atalanta – Lazio2,053,303,60H til 2,05 i odds
  Totalodds: 9,84

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Serie A-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen