More

  Helgens dobbel Serie A runde 16

  Helgens Dobbel Serie A Runde 16
  Helgens Dobbel Serie A Runde 16 3

  Napoli – Cagliari

  Spill: Cagliari vinner

  Napoli har ikke akkurat sprudlet etter at Walter Mazzarri tok over som trener, men etter tre strake tap gjorde vertene jobben i midtuken med 2-0-seier hjemme mot Sporting Braga. I serien har den regjerende mesteren vært klart best borte. Man nærmer seg nå å forlenge kontrakten med Victor Osimhen. Mathias Olivera, Mario Rui og Juan Jesus er skadet. Kun ett tap på de 24 siste seriemøtene med helgens motstander. Dramatisk mandagskamp for Cagliari. Hjemme mot Sassuolo lå laget under i 93. minutt, men snudde likevel til 2-1-seier. Leonardo Pavoletti avgjorde med en scoring som brakte minnene tilbake til Marco Van Basten. Her er Marko Rog ute med skade.

  Helgens Dobbel Serie A Runde 16
  Helgens Dobbel Serie A Runde 16 4

  Bologna – Roma

  Spill: Roma vinner

  Bologna står med kun ett tap på de 14 siste seriekampene. Borte mot Salernitana forrige helg ble Joshua Zirkzee den store helten med to tidlige scoringer. Det var samtidig sesongens første borteseier. Syv på rad uten tap her hjemme. Riccardo Orsolini, Lorenzo De Silvestri, Jesper Karlsson og Adama Soumaoro er skadet. Merk at de fem siste innbyrdes møtene har gitt totalt tre scoringer. Roma med 3-0-seier hjemme mot Sheriff torsdag, men det holdt ikke til å sikre gruppeseieren i Europa League. 19 år gamle Niccolò Pisilli debuterte med scoring. I denne kampen er både Nicola Zalewski og Romelu Lukaku ute med karantene. I tillegg er Tammy Abraham, Paulo Dybala og Chris Smalling skadet.

  Helgens dobbel Serie A runde 16

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 18.00Napoli – Cagliari1,305,508,50B til 8,50 i odds
  Søndag, 18.00Bologna – Roma2,353,003,20B til 3,20 i odds
  Totalodds: 27,20

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Serie A-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen