More

  Helgens dobbel Serie A runde 14

  Helgens Dobbel Serie A Runde 14
  Helgens Dobbel Serie A Runde 14 3

  Lecce – Bologna

  Spill: Bologna vinner

  Lecce med 2-2 borte mot Verona mandag og har dermed åtte seriekamper på rad uten seier etter en strålende start på sesongen. I den kampen rotet man bort 1-0- og 2-1-ledelse og vertene har nå ni kamper på rad uten at man har holdt nullen. Pontus Almqvist og Jeppe Corfitzen er ute med skader. Svak historikk mot helgens motstander med 0-1-4 på de fem siste innbyrdes møtene uansett bane. Bologna med kun ett tap på tolv seriekamper, men står samtidig uten seier på fremmed gress. 2-0-seier hjemme mot Torino mandag etter at motstanderen fikk ledermål annullert for offside. Tommaso Corazza, Riccardo Orsolini, Jesper Karlsson og Adama Suomaoro er skadet.

  Sassuolo – Roma

  Spill: Sassuolo vinner

  Sassuolo har sluppet inn minst to mål i sine tre siste seriekamper, men det holdt likevel til tre poeng borte mot Empoli forrige helg. Der ble Domenico Berardi som så ofte før den store helten med to sene scoringer. Pedro Obiang er usikker til denne, ellers ingen spesielle problemer i troppen. 1-1 hjemme og 4-3-seier borte mot helgens motstander forrige sesong. Romelu Lukaku scoret igjen for Roma torsdag og 1-1-resultatet borte mot Servette sikret plass i Europa League-sluttspillet. Det var samtidig den fjerde bortekampen på rad uten seier i alle turneringer. Gjestene har både skapt mange sjanser og scoret mye mål i Serie A i høst. Tammy Abraham og Chris Smalling er skadet.

  Helgens Dobbel Serie A Runde 14
  Helgens Dobbel Serie A Runde 14 4

  Helgens dobbel Serie A runde 14

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 12.30Lecce – Bologna2,953,102,45B til 2,45 i odds
  Søndag, 18.00Sassuolo – Roma3,453,602,00H til 3,45 i odds
  Totalodds: 8,45

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Serie A-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen