More

  Helgens dobbel Serie A runde 12

  Helgens Dobbel Serie A Runde 12
  Helgens Dobbel Serie A Runde 12 3

  Napoli – Empoli

  Spill: Empoli vinner

  Napoli har ikke vært på sitt beste denne sesongstarten og skuffet stort onsdag med kun 1-1 hjemme mot Union Berlin i gruppespillet i Champions League. Victor Osimhen trøbler fortsatt med skade, men offensiven har uansett levert med minst to scoringer i fem av de seks siste seriekampene. 2-0-seier både hjemme og borte mot helgens motstander forrige sesong. Empoli har scoret færrest mål i Serie A denne høsten og ligger nest sist på tabellen. Sent trøstemål i 1-2-tapet borte mot Frosinone mandag. Borte står gjestene dermed med fire tap samt 2-0-sjokkseieren mot Fiorentina. Mattia Destro er fortsatt skadet mens Giuseppe Pezzella er usikker til denne kampen.

  Lazio – Roma

  Spill: Lazio vinner

  Sesongens første «Derby delle Capitale» der lagene som kjent deler hjemmebane. Lazio med under 2,5 mål i seks av de syv siste seriekampene. Målfattig ble det også da Feyenoord ble slått 1-0 i Champions League tirsdag. Ciro Immobile avgjorde med sitt 200. mål for klubben. Der ble Mattia Zaccagni skadet. Fra før trøbler også Nicolo Casale. 1-0-seier i begge møtene med byrivalen forrige sesong. Roma med 0-2-tap for Slavia Praha torsdag i Europa League. Lazio-trener Maurizio Sarri omtalte det som en treningskamp og Romas José Mourinho svarte med at det viste forskjellige på en suksessfull trener med 26 titler og en som nesten aldri har vunnet noe. Fortsatt en del skader hos Roma.

  Helgens Dobbel Serie A Runde 12
  Helgens Dobbel Serie A Runde 12 4

  Helgens dobbel Serie A runde 12

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 12.30Napoli – Empoli1,226,3011,00B til 11,00 i odds
  Søndag, 18.00Lazio – Roma2,803,052,60H til 2,80 i odds
  Totalodds: 30,80

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Serie A-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen