More

  Helgens dobbel OBOS-ligaen runde 30

  Ranheim – Hødd

  Spill: Ranheim vinner.

  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 30
  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 30 3

  Ranheims 2-3-tap for Sandnes Ulf betyr ingen muligheter for kvalik til Eliteserien, med mindre de slår Hødd tosifret og vel så det. Alt i alt har det vært en skuffende sesong for trønderne, som begynte så lovende. Ledet lenge mot Sandnes Ulf, men som så mange ganger før sesongen, røk det på tampen. Skrekkelig form hjemme på EXTRA Arena, der de har vunnet kun to av de siste ti.

  Hødd har alt å spille for, og har gitt seg selv en mulighet til fornyet kontrakt takket være glimrende form de siste ukene. Sunnmøringene ankommer Trondheim med to strake seirer i bagasjen og syv poeng av siste ni mulige. Forrige runde slo de kvalikjagende Start 2-1, men må ha seier her for å ha mulighet til å unngå kvalik. 

  Fredrikstad – Jerv

  Spill: Jerv vinner.

  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 30
  Helgens Dobbel Obos-Ligaen Runde 30 4

  Fredrikstad så ut til å gå på et overraskende tap i Østfold-derbyet mot Moss, men en sen, sen utligning av Henrik Kjeldsrud Johansen sørget for 2-2. Det poenget var nok til å krone Fredrikstad som årets ligamestere, og har dermed forsvinnende lite å spille for i siste ligarunde, selv om man naturligvis ønsker å avslutte jubelsesongen med et smell foran egne supportere.

  Motivasjonen er atskillig større enn Jerv, som må ha seier for å ha mulighet til å spille i OBOS-ligaen neste sesong. Dermed står grimstadværingene i alvorlig fare for å rykke ned i to sesonger på rad, men med tanke på at Fredrikstad har nesten ingenting å spille for, skal det ikke utelukkes at Lars Bohinen drar opp et mirakel her.

  Helgens dobbel OBOS-ligaen runde 30

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 15:00Ranheim – Hødd3,003,552,10H til 3,00 i odds
  Søndag, 15:00Fredrikstad – Jerv1,584,204,60B til 4,60 i odds
  Totalodds: 13,8

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om siste runde i OBOS-ligaen og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen