More

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 9

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 9
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 9 3

  PARIS SG – STRASBOURG

  Spill: Strasbourg vinner

  Paris SG har ikke overbevist denne sesongstarten, men har ofte blitt reddet av Kylian Mbappé. Nå har imidlertid superspissen fire kamper på rad uten scoring for første gang siden 2018. Trener Luis Enrique var fornøyd med 3-1-seieren mot Rennes få dager etter 1-4-smellen mot Newcastle. Her er Ousmane Dembélé, Achraf Hakimi, Randal Kolo Muani og Layvin Kurzawa alle ute med karantene. 13 av de 14 siste tilsvarende oppgjørene har endt med hjemmeseier. Strasbourg med to strake hjemmetap før landslagspausen og fansen er misfornøyd med eierne som man frykter vil gjøre om klubben til en ren farmerklubb for Chelsea. Trener Patrick Vieira ber om tålmodighet.

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 9
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 9 4

  NANTES – MONTPELLIER

  Spill: Montpellier vinner

  Nantes imponerte med tre seirer på de fire siste kampene før landslagspausen og klatret med det opp til midten av tabellen. Kun to lag har scoret flere mål enn vertene i Ligue 1 denne høsten. Douglas Augusto blir ute i flere uker med en kneskade. Fra før trøbler Nathan Zeze, Ignatius Ganago og Fabien Centonze mens Jean-Charles Castelletto og Mostafa Mohamed er suspendert. Ingen av de fem siste innbyrdes oppgjørene har endt med poengdeling. Montpellier med 4-2-ledelse på overtid hjemme mot Clermont sist før fansen sendte en kinaputt mot motstanderens keeper. Kampen ble avbrutt og man risikerer nå å bli idømt tap. Maxime Estève er suspendert i denne.

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 9

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 17.00Paris SG – Strasbourg1,206,3011,00B til 11,00 i odds
  Søndag, 15.00Nantes – Montpellier2,703,452,30B til 2,30 i odds
  Totalodds: 25,30

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Ligue 1-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen