More

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 8

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 8
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 8 3

  STRASBOURG – NANTES

  Spill: Strasbourg vinner

  Strasbourg med hjemmetap for Lens fredag. Der dominerte vertene stort før pause, men det var motstanderen som scoret målet. I 2. omgangen fikk man til lite mot et lag som forsvarte seg meget godt. Maxime Bastian og Karol Fila er fortsatt ute med skader. De seks siste tilsvarende oppgjørene er alle avgjort med maks ett måls margin. Nantes med 1-3-tap i derbyet borte mot Rennes søndag etter å ha vunnet de to foregående ligakampene. Der var Alban Lafont tilbake mellom stengene etter skade. Trener Pierre Aristouy var meget misfornøyd med dømmingen. Utviste Mostafa Mohamed soner her mens Nathan Zeze, Ignatius Ganago og Fabien Centonze er skadet.

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 8
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 8 4

  MONTPELLIER – CLERMONT

  Spill: Clermont vinner

  Etter 0-2-2 på fire ligakamper slo Montpellier tilbake med 3-0-seier borte mot Lorient søndag. Dermed har åtte av de ti siste ligakampene endt med over 2,5 mål. Joris Chotard er suspendert her mens Théo Sainte-Luce, Khalil Fayad, Issiaga Sylla og Arnaud Nordin står over med skader. Merk at kun to av ni poeng denne sesongen er tatt her hjemme. 1-1 mot helgens motstander i en treningskamp 26. juli, ettmålsseier til vertene i de to siste tilsvarende oppgjørene. Clermont med 0-0 hjemme mot PSG lørdag i en kamp begge lagene hadde sjanser til å avgjøre. Det var lagets syvende ligakamp på rad uten seier. Yoël Armougom og Neto Borges er fortsatt skadet.

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 8

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Fredag, 21.00Strasbourg – Nantes2,103,303,15H til 2,10 i odds
  Søndag, 13.00Montpellier – Clermont1,753,803,85B til 3,85 i odds
  Totalodds: 8,09

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens Ligue 1-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen