More

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 7

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 7 Helgensdobbel Ligue1 Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 7
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 7 3

  STRASBOURG – LENS

  Spill: Strasbourg vinner

  Strasbourg med 1-0-seier i derbyet borte mot Metz forrige helg. Det ble ingen stor forestilling fra noen av lagene, men Habib Diarra avgjorde syv minutter før slutt. Patrick Vieiras lag har dermed hatt sin beste sesongstart på 16 år. Fem på rad uten tap her hjemme. Maxime Bastian, Karol Fila og Ibrahima Sissoko er skadet. Jevnt i de syv siste innbyrdes møtene. Lens med en elendig sesongstart, men hjemme mot Toulouse søndag var det endelig duket for den første seieren. Der dominerte laget stort og avgjorde fortjent seks minutter før slutt. Åtte kamper på rad uten at man har holdt nullen. Wuilker Farinez, Massadio Haidara, Jimmy Cabot og David Costa er fortsatt skadet.

  REIMS – LYON

  Spill: Reims vinner

  Reims med flott 2-1-seier borte mot Lille tirsdag og klatret med det opp til 5. plass på tabellen. Der ledet laget 2-0 allerede etter et drøyt kvarter. Trener Will Still er klar på at man ikke er redde for å møte noen lag i Ligue 1. Josh Wilson-Esbrand er eneste spiller på skadelisten. Uavgjort i de fire siste tilsvarende oppgjørene. Lyon med en krisestart på den nye sesongen. Fabio Grosso tok over som trener forrige uke, men det ga ingen effekt med helt fortjent bortetap for tabelleder Brest lørdag. Det var totalt syvende ligakamp på rad uten seier. Her blir det ekstra tungt da Alexandre Lacazette er ute med karantene. Henrique og Dejan Lovren er fortsatt skadet.

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 7
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 7 4

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 7

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Fredag, 21.00Strasbourg – Lens3,003,302,15H til 3,00 i odds
  Søndag, 13.00Reims – Lyon2,003,703,15H til 2,00 i odds
  Totalodds: 6,00

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens Ligue 1-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen