More

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 15

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 15
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 15 3

  Clermont – Lille

  Spill: Clermont vinner

  Clermont har scoret kun 0,6 mål pr. kamp denne sesongen og da blir det som kjent vanskelig å ta poeng til tross for at målvakt Mory Diaw har vært solid. Ledelse til et sent straffespark imot i hengekampen mot Montpellier forrige midtuke før det ble 0-3-tap for Brest i helgen. Trener Pascal Gastien er suspendert også i denne kampen. Det samme er Cheick Oumar Konaté, Maxime Gonalons og Maximiliano Caufriez mens Johan Gastien og Florent Ogier er skadet. 0-2-tap hjemme og 0-0 borte mot helgens motstander forrige sesong. Lille med åtte ligakamper på rad uten tap og har holdt nullen i fem av de seks siste. Tiago Djalo og Ivan Cavaleiro står over med skader.

  Lorient – Marseille

  Spill: Marseille vinner

  Lorient med fem ligakamper på rad uten seier og ligger på nedrykkskvalifisering. Utligning på overtid borte mot Toulouse søndag. Vertene har scoret bra med mål denne sesongen, men har samtidig gitt bort flest straffespark i ligaen. Aiyegun Tosin, Quentin Boisgard, Loris Mouyokolo, Igor Carioca, Dembo Sylla og Ayman Kari er skadet. Svake 0-3-7 på de ti siste innbyrdes møtene uansett bane. Etter en tung periode kommer Marseille nå fra en flott uke. 4-3-seieren mot Ajax i Europa League har blitt fulgt opp med klare hjemmeseirer mot Rennes og Lyon i ligaen. Merk imidlertid at gjestene har vært klart best på eget gress denne sesongen. Valentin Rongier og Joaquin Correa er skadet.

  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 15
  Helgens Dobbel Ligue 1 Runde 15 4

  Helgens dobbel Ligue 1 runde 15

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 15.00Clermont – Lille4,403,551,70H til 4,40 i odds
  Søndag, 20.45Lorient – Marseille4,003,601,75B til 1,75 i odds
  Totalodds: 7,70

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Ligue 1-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen