More

  Helgens dobbel La Liga runde 26

  Helgens Dobbel La Liga Runde 26
  Helgens Dobbel La Liga Runde 26 3

  Barcelona – Getafe

  Spill: Getafe vinner

  Barcelona med stor sjansesløsing borte mot Napoli i Champions League-sluttspillet onsdag, men 1-1 var uansett et godt utgangspunkt å få med seg til returoppgjøret hjemme. Marcos Alonso, Gavi, Ferran Torres og Álex Balde er fortsatt ute med skader. Merk at vertene er ubeseiret på de 20 siste tilsvarende oppgjørene. I de fem siste har man ledet ved pause og vunnet til slutt og i de fire siste har man også holdt nullen. Getafe med 1-1 borte mot Villarreal forrige helg etter å ha gått til pause med ledelse. De fem siste bortekampene har dermed alle blitt avgjort med maks ett måls margin. Mauro Arambarri er skadet mens Jordi Martin og Fabricio Angileri er usikre.

  Helgens Dobbel La Liga Runde 26
  Helgens Dobbel La Liga Runde 26 4

  Cadiz – Celta

  Spill: Cadiz vinner

  Cadiz har nå 21 ligakamper på rad uten seier og det skiller tre poeng opp til sikker plass. I fem strake kamper har vertene gått av banen uten nettkjenning. To sene baklengsmål ble avgjørende borte mot Osasuna forrige helg. Roger, Luis Hernández, Federico San Emeterio og Fali trøbler mens Lucas Pires er suspendert. 1-1 i det omvendte møtet 4. desember. Fem tap på de seks siste for Celta som ligger på første plass over nedrykksstreken. Hjemme mot Barcelona forrige helg røk laget på straffespark syv minutter på overtid. Kaptein Iago Aspas var som vanlig sentral med sitt 200. mål for klubben. Oscar Mingueza, Mihailo Ristic, Joseph Aidoo, Javier Manquillo, Carlos Dotor og Carlos Dominguez trøbler.

  Helgens dobbel La Liga runde 26

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.15Barcelona – Getafe1,404,707,00B til 7,00 i odds
  Søndag, 14.00Cadiz – Celta3,003,002,50H til 3,00 i odds
  Totalodds: 21,00

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens La Liga-runde og mye mye mer! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen