More

  Helgens dobbel i League Two runde 9

  Vi byr på helgens dobbel i League Two runde 9. Forrige helg ble det fullklaff på vår dobbel i League Two til finfin odds.

  Helgens Dobbel I League Two Runde 9
  Helgens Dobbel I League Two Runde 9 3

  Sutton United – Milton Keynes

  Spill: Milton Keynes vinner

  Sutton United synker lavere og lavere og kan nå ikke synke lavere på tabellen etter nok et braktap. 3-5 og 1-4 på de to siste. Forrige helg var de en del av vårt dobbelspill i League Two som gikk inn til pene 6,34 i odds. Vi har lite tro på at laget som står med syv strake i League Two plutselig skal slå til mot et av ligaens beste lag i Milton Keynes. De har vært uheldige i to hjemmekamper på rad og hadde nok fortjent mer enn det ene poenget i oppgjørene mot Notts County og Stockport. For å henge med må de vinne, og det gjør de.

  Doncaster – Gillingham

  Spill: Uavgjort

  Det er bunn mot topp i dagens andre spill, men vi går for en ganske så sannsynlig uavgjort. Doncaster har vist fremgang de siste ukene og fikk endelig betalt i form av tre poeng forrige helg da Forest Green ble slått. Uavgjort i forrige hjemmekamp mot Swindon til tross for en omgang med ti mann. Et lag av samme kaliber ankommer denne helgen, og Gillingham spiller bare jevne kamper. Seks seiere – alle med ett mål – og forrige helg var det sågar første gang de ikke vant et oppgjør med sifrene 1-0. Har fått godt betalt til nå i sesongen og har vist litt svakheter på utebane. Det blir maks ett poeng her.

  Doncaster Er På Bunnen Av League Two, Men Håper På Mer Jubel Denne Helgen
  Doncaster Skal Kunne Sikre Seg Ett Poeng I Dagens Kamp

  Helgens dobbel i League Two runde 9

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.00Sutton United – Milton K2,453,302,40B til 2,40 i odds
  Lørdag, 16.00Doncaster – Gillingham2,803,102,20U til 3,10 i odds

  Totaloddsen 5,50

  BLI ABONNENT

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens League Two-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen