More

  Helgens dobbel i League Two runde 8

  Helgens dobbel i League Two runde 8 henter vi fra oppgjørene i Newport og Accrington.

  Helgens Dobbel I League Two Runde 8
  Helgens Dobbel I League Two Runde 8 3

  Accrington Stanley – Sutton United

  Spill: Accrinton Stanley vinner

  Accrington er store favoritter i dagens hjemmemøte med Sutton United. Hjemmelaget har tapt to strake kamper mot Notts County og Mansfield, men var før dette solide i møter med både Salford, Newport og Harrogate. Særlig hjemme på Crown Ground virker det som om fjorårets League One-lag har funnet formelen. Sutton har på sin side en skrekkelig rekke med tap nå. Siden pangstarten i serieåpningen står laget med seks strake tap. Forrige helg ble det utspilt etter alle kunstens regler, men tapte på utrolig vis bare 3-5 mot Swindon.

  Newport – Barrow

  Spill: Uavgjort

  Newport gikk på en smell forrige runde, men bortsett fra kollapsen i andreomgang har de levert langt over forventningene. Står med syv av ni mulige poeng på hjemmebane og forrige gang hentet de opp 0-2 til 2-2 mot Wimbledon. Bare poenget fremfor på tabellen ligger Barrow spiller bare jevne kamper og har enten vunnet eller tapt med ett mål, i tillegg til uavgjort i hjemmemøte med Wrexham. Dette blir målfattig og jevnt. Dermed frister oddsen på uavgjort stort.

  Accrington Er Vårt Håp I Dag
  Accrington Er Vårt Håp I Dag

  Helgens dobbel i League Two runde 8

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.00Accrington – Sutton United1,953,403,10H til 1,95 i odds
  Lørdag, 16.00Newport – Barrow2,003,253,15U til 3,25 i odds
  Totaloddsen 6,34

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens Bundesliga-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen