More

  Helgens dobbel i League Two runde 18

  Forferdelig aften forrige helg, men vi prøver igjen med helgens dobbel i League Two runde 18.

  Helgens Dobbel I League Two Runde 18
  Helgens Dobbel I League Two Runde 18 3

  Notts County – Bradford City

  Spill: Notts County vinner

  Som ved forrige landslagspause er det Notts County og Meadow Lane som blir stedet for helgens tv-oppgjør. Den gang endte det med 1-4 hjemme mot Mansfield for Notts County som nå har sklidd ned på femteplass etter to strake tap mot Wrexham og Crewe. Forrige helg kunne det vippet begge veier før Crewe avgjorde med kampens eneste scoring på overtid. Med Matt Palmer ute for resten av sesongen hentet The Magpies inn ringreven Dan Gosling på kortidskontrakt frem til januar. Han kan få sin hjemmedebut i oppgjøret mot tungtgående Bradford.

  De prøver å redde sesongen i League Two med deres nye manager Graham Alexander, men startet med blytunge 1-2 hjemme mot Barrow. Akkurat nå har de syv poeng opp til play off, men også syv poeng ned til nedrykksplass. En seiersrekke må på plass om det skal være håp om å endelig komme seg ut av denne divisjonen, men trolig blir hjemmelaget for sterke.  

  BarrowCrawley Town

  Spill: Barrow vinner

  Barrow tok tre råsterke poeng borte mot Bradford sist og dermed gikk jo vårt spill ut den helgen. Denne gangen velger vi å være på lag med Barrow i deres hjemmemøte med Colchester. Vertene har syv kamper uten tap og det mot god motstand. Mange uavgjorte kamper har det blitt, men ser man på motstanden kan det nesten regnes som seiere. Solide er stikkordet som beskriver Barrow. De blir favoritter mot et Crawley Town som trøbler litt mer nå enn i den gode sesongstarten. På bortebane har til og med Forest Green tatt tre poeng og mye tyder på at tiden i toppen er forbi, til tross for en sterk hjemmeseier forrige helg.

  Helgens Dobbel I League Two Runde 18 S14 Rafiq Khaleel Og Crawley Min Helgens Dobbel I League Two Runde 18
  Helgens Dobbel I League Two Runde 18 4

  Helgens dobbel i League Two runde 18

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 13.30Notts County – Bradford1,773,553,50H til 1,77 i odds
  Lørdag, 16.00Barrow – Crawley Town1,853,403,40H til 1,85 i odds

  Totaloddsen 3,62

  BLI ABONNENT

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens League Two-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen