More

  Helgens dobbel i League One runde 19

  En ny runde betyr helgens dobbel i League One runde 19. Vi har plukket ut to gratistips vi mener kan by på penger i kassa denne lørdagen.

  Helgens Dobbel I League One Runde 19
  Helgens Dobbel I League One Runde 19 2

  Wycombe – Reading

  Spill: Lincoln vinner

  Wycombe har hentet inn Lyle Taylor for å demme opp for skadeproblemene på topp. Vi gir de likevel favorittstempelet hjemme mot Reading som nå har gått over et år uten seier på bortebane. Wycombe hjemme på Adams Park bør passe dette unge Reading-mannskapet særs dårlig.

  Lincoln – Barnsley

  Spill: Wycombe vinner

  Michael Skubala har tatt spranget til seniorfotball på strålende vis. Lincoln sin nye manager ble ansatt nesten samtidig som Buckingham, men har allerede rukket å lede laget i to kamper. Den første endte i knepent tap borte mot Stevenage før de slo Leyton Orient borte i oppgjøret som tidligere i høst ble stoppet på stillingen 1-0 til Leyton Orient da en supporter falt om og dessverre døde. For Lincoln ble Ethan Hamilton helten i omkampen med sin scoring i siste spilleminutt.

  Med bare et poeng opp til dagens motstander Barnsley kan Lincoln faktisk klatre opp på playoff om noen andre resultater også går veien denne lørdagen. Favorittstempelet har de, men for Lincoln er det alltid best å være en liten outsider. Barnsley på sin side fikk en lite hyggelig melding denne uken da det viste seg at de blir kastet ut av FA-cupen etter å ha brukt en ikke registrert spiller i omkampen mot Horsham. 3-0 seieren ble dermed ikke gjeldende og laget fra nivå syv får plassen i andre runde.  

  Sam Vokes Og Wycombe Er Vårt Tips I Helgens Dobbel I League One Runde 17
  Wycombe Og Sam Wokes Får Våre Penger

  Helgens dobbel i League One runde 19

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.00Wycombe – Reading 1,773,503,60H til 1,77 i odds
  Lørdag, 16.00Lincoln – Barnsley 2,753,252,20H til 2,75 i odds

  Totaloddsen 4,52

  BLI ABONNENT

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens League One-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen