More

  Helgens dobbel i League One runde 10

  Full pott på vår dobbel fra League One forrige runde. Helgens dobbel i League One runde 10 ser litt tøffere ut, men mulig.

  Helgens Dobbel I League One Runde 10
  Helgens Dobbel I League One Runde 10 3

  Reading – Burton

  Spill: Reading vinner

  Tung ettermiddag for Reading borte mot Blackpool sist. Etter seier over Bolton og tidenes største seier i EFL-Trophy var det ned igjen på jorden med 1-4 mot Blackpool. Det unge mannskapet har likevel gjort en god sesonginnledning og har tatt for seg hjemme på eget gress. Burton tok sesongens første seier for to runder siden da Port Vale noe heldig ble slått. De fulgte ikke opp med ny seier mot svake Fleetwood i oppgjøret som endte 1-1. Dino Maamria opplever fortsatt innkjøringsproblemer for sitt nylig sammensatte mannskap. Vi tror Reading derfor tar en ny seier på hjemmebane.

  Stevenage – Oxford United

  Spill: Uavgjort

  Steve Evans fortsetter å trylle hos lille Stevenage. Laget som overrasket alle ved å rykke opp fra League Two i fjor fortsetter den overraskende oppturen. Deres 18 poeng på de ni første ligarundene er den beste starten for et nyopprykket lag i League One siden Burton Albion i 2015/16-sesongen da de plukket elleville 21 poeng. Forrige helg leverte de som vår favoritt da stakkars Cheltenham måtte gå av banen for niende ligakamp på rad uten scoring i oppgjøret som endte 3-0 til gjestene.  

  Bare dårlige målforskjell hindrer de fra å ligge på direkte opprykksplass, og laget med bedre målforskjell er dagens motstander, Oxford United. Selv om Stevenage har sluppet inn færrest mål denne sesongen – sammen med ligaleder Pompey – har Oxford United på sin side scoret målet mer. De vant også forrige kamp 3-0 mot Exeter etter blant annet to sikre straffespark fra kaptein Cameron Brannaghan og en stupheading fra nyervervelsen Ruben Rodrigues. Med det har Oxford United vunnet seks av sine syv siste, noe som er like mange som de hadde på sine 32 kamper før dette.  

  Liam Manning står for en helt annen filosofi enn dagens duellant, Evans. De står også for to forskjellige personlige stiler der Manning er av den lune typen og Evans den som sprer frykt. Hvem lykkes best med sin taktikk i toppkampen er vanskelig å spå.  

  Jamie Reid Og Stevenage Topper League One
  Jamie Reid Kan By På Problemer For Oxford United

  Helgens dobbel i League One runde 10

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.00Reading – Burton 1,823,453,40H til 1,82 i odds
  Lørdag, 16.00Stevenage -Oxford United2,203,252,75U til 3,25 i odds

  Totaloddsen 5,07

  BLI ABONNENT

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens League One-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen