More

  Helgens dobbel i League One runde 9

  Vi byr på helgens dobbel i League One runde 9. Det flagrer med tips for våre abonnenter, men vi deler også ut noen gratis-spill i ny og ne.

  Helgens Dobbel I League One Runde 9
  Helgens Dobbel I League One Runde 9 2

  Cheltenham – Stevenage

  Spill: Stevenage vinner

  Cheltenham måtte kaste manageren sin på dør onsdag kveld. En midtuke med nytt tap, null scoringer og to røde kort var konklusjonen for laget i bunnen av tabellen. Cheltenham står fortsatt uten seier eller scoring, og savnet etter Alfie May blir større og større for hver dag som går. Stevenage på sin side har en herlig innledning på livet i League One. Til tross for at de mistet tabellteten forrige runde spilte de en ny strålende kamp mot Charlton, og må si seg særs uheldige som mistet to poeng på overtid. Form og selvtillit er på to ulike kaliber for disse to, og det blir avgjørende.

  Bristol Rovers – Wigan

  Spill: Bristol Rovers vinner

  Bristol Rovers fløy ut av startblokkene denne sesongen, men falt så som en stein i det vi begynte å prate om den som outsidere. Joey Barton har siden det jobbet i det stille og fikk betalt forrige helg da Shrewsbury ble slått 2-0 på bortebane. Fjorårets store spiller i Aaron Collins fikk endelig sesongens første scoring, og når det først løsner for han. Ja.

  Wigan fikk tipset vårt sist uke og sviktet ikke. Det var ikke vakkert og det var ikke overbevisende, men tre poeng ble det i hjemmeseieren over Cambridge. Thelo Aasgaard ble matchvinner med sin 2-0 scoring, men her tror vi Bristol Rovers kanskje får overtaket. De har en tendens til å yppe seg mot de antatt store kanonene, særlig på Memorial Stadium.

  Thelo Aasgaard Og Wigan
  Thelo Aasgaard Og Wigan Jubler Kanskje Ikke Like Høyt Denne Helgen.

  Helgens dobbel i League One runde 9

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.00Cheltenham – Stevenage3,453,301,87B til 1,87 i odds
  Lørdag, 16.00Bristol Rovers – Wigan 2,103,252,85H til 2,10 i odds

  Totaloddsen 3,97

  BLI ABONNENT

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens League One-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen