More

  Helgens dobbel, Premier League-runde 7

  Fulle analyser, odds og skadeoversikt for alle helgens Premier League-kamper finner du her. Med noen få tastetrykk skaffer du deg tilgang til all informasjon om både de kampene, samt fyldig dekning også av hva som skal skje i The Championship, League One og League Two.

  Her er uansett helgens utvalgte spill i Premier League. Everton har skaffet seg selvtillit og får tillit mot et Luton-lag som fortsatt ikke har vunnet. Liverpool har enorm statistikk mot Tottenham, men denne sesongs Spurs-utgave virker bedre enn på veldig, veldig lenge. Vi prøver godt betalt H i helgens storkamp.

  Helgens dobbel, Premier League:

  Helgens Dobbel, Premier League
  Helgens Dobbel, Premier League-Runde 7 3

  Fullklaff på helgens første spilltips, da vi i går anbefalte Sunderland til 2,20 i odds borte mot Wednesday. The Black Cats innfridde med 3-0-seier. Flere Championship-tips finner du her.

  Everton – Luton

  Spill, helgens dobbel: Everton vinner, til odds 1,58 fra Norsk Tipping

  Så vant endelig Everton, og de vant fortjent. Brentford ble slått 3-1 i London, og seiersmarginen kunne faktisk vært større. Dominic Calvert-Lewin var tilbake som målscorer, mens Beto, Abdoulaye Doucoure og Jarrad Branthwaite var av dem som storspilte. Fansen hadde før kamp begynt å mumle om at Sean Dyche kanskje ikke var rett mann, men manageren har nå skaffet seg albuerom. Carlton Morris scoret på straffe og sørget for et aller første Premier League-poeng for Luton, men dette var likevel en nedtur for The Hatters. Bunnoppgjør på hjemmebane må vinnes, i alle fall når man får spille over en omgang i overtall.

  Tottenham – Liverpool

  Spill, helgens dobbel: Tottenham vinner, til odds 2,85 hos Norsk Tipping

  Premier League: James Maddison Og Tottenham Får Plass På Helgens Dobbel
  Premier League: James Maddison Og Tottenham Får Plass På Helgens Dobbel

  Tottenham flyr fortsatt høyt. Lå under både 0-1 og 1-2 mot erkerival Arsenal forrige helg, men slo tilbake og samarbeidet mellom James Maddison og Son Heung-min betalte seg igjen. Det er fortsatt tidlig sesong, men Tottenham viser helt ny vilje og karakter under ledelse av Ange Postecoglou. Denne sesongs Spurs-utgave er spennende, og Tottenham får plass på helgens dobbel. Liverpool kunne vært under med både to og tre mål mot West Ham til pause, men en god Allison og slurvete avslutninger fra Hammers-spillere ga nye muligheter etter hvilen. De ble godt tatt vare på, og 3-1 var ikke ett mål for lite. Ubeseiret fra siste 12 mot Spurs.

  Totalodds, helgens dobbel: 4,50

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen