More

  Helgens dobbel Eliteserien runde 28

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 28
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 28 4

  Strømsgodset – HamKam

  Spill: Strømsgodset vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 28
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 28 5

  Forrige helgs dobbel suste inn til godt over 6 i odds. Nye tak denne helgen.

  Strømsgodset med finfin 1-0-seier borte mot topplaget Tromsø i forrige runde, og drammenserne sikret dermed plassen for neste sesong. I tillegg klatret de helt opp på åttendeplass på tabellen, men klatringen stopper nok der, da det skiller fem poeng opp til Sarpsborg 08 på syvende.

  HamKam er ikke helt ute av fare riktig ennå, men har god kontroll på egen skjebne, med fem poeng ned til Stabæk på kvalikplass. Vartet opp med en strålende 3-0-seier hjemme mot Viking sist helg, og kjørte tidvis over siddisene. Seieren er trolig nok til å berge plassen, men et potensielt skjebnesvangert hjemmeoppgjør mot Vålerenga venter i neste serierunde. 

  Molde – Lillestrøm

  Spill: Lillestrøm vinner.

  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 28
  Helgens Dobbel Eliteserien Runde 28 6

  Muligheten for medalje glapp for Molde da tapte 1-3 for erkefiende Rosenborg i forrige runde i en svært så amper fotballkamp. Mathias Løvås ble fortjent utvist like før pause, og med en mann mindre på banen klarte ikke moldenserne å unngå å gå på sitt fjerde (!) strake tap i Eliteserien. Kan ramle ytterligere nedover på tabellen før sesongen er over, og ligger bare to poeng foran helgens gjester.

  Lillestrøm har vunnet to av de siste tre kampene sine, men på bortebane er det langt mellom oppturene. Kun ett poeng har blitt hentet fra de fire siste på fremmed gress, og forrige borteseier kom så langt tilbake som i august, da de knepent slo Strømsgodset 2-1. 

  Helgens dobbel Eliteserien runde 28

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 17:00Strømsgodset – HamKam1,923,703,60H til 1,92 i odds
  Søndag, 19:15Molde – Lillestrøm1,434,806,20B til 6,20 i odds
  Totalodds: 11,90

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Eliteserie-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen