More

  Helgens dobbel i Eliteserien runde 27

  Helgens Dobbel I Eliteserien Runde 27
  Helgens Dobbel I Eliteserien Runde 27 4

  Sarpsborg 08 – Vålerenga

  Spill: Sarpsborg 08 vinner.

  Helgens Dobbel I Eliteserien Runde 27
  Anton Skipper, Sarpsborg 08.

  Sarpsborg 08 gikk opp i ledelsen to ganger i forrige rundes hjemmemøte med Stabæk, men fikk bare med seg 2-2 til slutt. Sarpingene ligger imidlertid trygt plassert midt på tabellen, og har fire poeng ned til Odd på 8. plass, men samtidig skiller det bare ett poeng opp til Lillestrøm på plassen foran.

  Vålerenga kommer seg ikke ut av gjørma, og Geir Bakke har på ingen måte klart å forbedre tingenes tilstand på Intility Arena etter at han tok over for Dag-Eilev Fagermo. Nytt tap sist helg, da man røk 1-3 hjemme mot Rosenborg. Det var VIFs tredje strake nederlag, og har nå bare to poeng ned til Sandefjord på direkte nedrykk.

  Rosenborg – Molde

  Spill: Rosenborg vinner.

  Helgens Dobbel I Eliteserien Runde 27
  Sverre Nypan Har Vært En Åpenbaring For Rosenborg.

  Rosenborg har hatt forsvinnende lite å stille opp med i høst, men forrige runde reiste de hjem fra hovedstaden med 3-1-seier i bagasjen mot Vålerenga. Problemfritt var det imidlertid ikke, for trønderne viste tidvis svært shaky forsvarsspill mot hovedstadslaget, og må være klare for å møte et svært så revansjesugent Molde i helgens klassiker.

  For Molde røk hele 1-4 i mandagens kamp mot Tromsø, og moldenserne har med tre strake tap, langt på vei spilt seg ut av sine sjanser for å spille i Europa neste høst. Med mindre de slår Bodø/Glimt i cupfinalen, og det er fort deres eneste håp for spill i Europa i 2024. For nå er det nemlig åtte poeng opp til Brann på tredjeplassen.

  Helgens dobbel i Eliteserien runde 27

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Søndag, 17:00Sarpsborg 08 – Vålerenga1,924,003,35H til 1,92 i odds
  Søndag, 17.00Rosenborg – Molde3,503,801,92H til 3,50 i odds
  Totalodds: 6,72

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement og få direkte tilgang til alt om helgens Bundesliga-runde og mye, mye mer for kun 5 kroner den første måneden! Bruk kodeord FEMMER.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen