More

  Haugesund har fått sin (foreløpige) mann

  Jostein Grindhaugs midllertidge erstatter er på plass i Haugesund.

  FK Haugesund brukte ikke lang tid på å få på plass Jostein Grindhaugs erstatter i trenerstolen. Søndag kveld ble nemlig Sancheev Manoharan presentert som klubbens neste trener, men 37-åringen tar imidlertid bare over frem til en enda mer permanent løsning er på plass. Jostein Grindhaug var som kjent ferdig som trener i Haugesund forrige uke, men sa seg villig til å lede spillerne på treningsfeltet frem til trenerjakten var over.

  Haugesund
  Jostein Grindhaug Skal Bistå Med Råd Og Tips Til Den Nye Treneren.

  Haugesund fortsetter trenersøket

  Det er den altså ikke helt, selv om Manoharan har fått det foreløpige ansvaret. Grindhaug skal i stedet fortsette i klubben som en slags rådgiver for den midlertidige FKH-sjefen frem til rogalendingene har en permanent løsning på plass.

  – For oss har det vært helt avgjørende å få nye stemmer inn mot spillergruppa. Sancheev er en faglig sterk og tydelig leder som vi tror er den best egnede til å overta hovedtreneransvaret på kort sikt. Han kjenner klubben, har et stort eierskap til både den og oppgavene som venter og vil revitalisere spillergruppa før høsten som ligger foran oss, sier sportslig leder Eirik Opedal til klubbens hjemmesider.

  LES OGSÅ: Bob Bradley tilbake i Stabæk

  Manoharans første trenerjobb

  Trenerstillingen i Haugesund blir 37-åringens første trenerjobb, som har bakgrunn som utviklingssjef i Kraftakademiet, som er klubbens utviklingsavdeling. Haugesund opplyser også at han tidligere har jobbet i den danske klubben AGF.

  FKH ligger utsatt til på tabellen på en 12. plass, og har bare to poeng ned til Sandefjord på kvalikplass. Sancheev Manoharan har kommet inn for å redde stumpene av sesongen, og rogalendingene har ikke vunnet noen av de seks siste kampene sine. Manoharan får litt av en ilddåp når han til helgen ønsker serietoer Viking velkommen til rogalandsderby.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen