More

  Hartlepool over streken

  Og Salford med enorm snuoperasjon på overtid.

  Stevenage tok ledelsen ved Danny Rose etter halvtimen og det virket som om John Askey skulle få sitt første tap som Hartlepool-manager. Den imponerende rekken på syv kamper ble derimot utvidet til åtte i løpet av andreomgang. For bare minuttet ut i andreomgang serverte forrige kamps tremålsscorer Dan Kemp på mesterlig vis. Nicky Featherstone satte inn 1-1 og det resultatet stod seg kampen ut. Med Crawley sitt braktap mot Barrow klatret Hartlepool over streken med et måls margin. Veien videre opp er litt lengre da Harrogate tok et sterkt bortepoeng mot serielederne Leyton Orient og Colchester slo til med 4-0 i det som ble Ben Garners første seier.

  For Stevenage sin del er direkte opprykk byttet ut med femteplass. Northampton beholder andreplassen etter sin 2-1 seier over Gillingham, mens Stockport er oppe på direkte opprykk etter at de knuste Newport hele 4-0. Fra dem og ned til Carlisle, Stevenage og Bradford er det bare to små poeng som skiller. Sistnevnte meldte seg også på i kampen om direkte opprykk etter sin 3-1 seier mot Sutton United.

  Dagens heftigste oppgjør kom da Wimbledon rotet bort tre poeng på overtid mot Salford. Gjestene lå under 1-2 og misset straffespark i det 89 minutt. Men på utrolig vis snudde de oppgjøret til 3-2 med to scoringer av månedens spiller i League Two, Callum Hendry. De to scoringene kom i det 95 og 96 minutt. Dermed gikk de forbi Mansfield og tok tilbake den siste play off-plassen siden de bare klarte 1-1 hjemme mot Rochdale.

  Det lever i både topp og bunn.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen