More

  Graham Hansen: – Janteloven står tydeligvis sterkt

  Caroline Graham Hansen ville ikke si for mye om hva hun mente om vrakingen, men sa likevel veldig mye.

  Det ble en ny skuffende kamp av Norge, som bare klarte 0-0 i oppgjøret mot Sveits. Etter kampen stjal Caroline Graham Hansen showet med sitt intervju til Tv3 etter kampen. Og hun sparte til slutt ikke på noe i sin kritikk mot landslagsledelsen.

  Graham Hansen: – Jeg føler meg tråkket på

  -Jeg vill ikke si for mye, da vi fortsatt har mulighet til å gå videre. Men det er klart jeg er skuffet. Jeg trodde jeg hadde opparbeidet meg nok respekt, men janteloven står tydeligvis sterkt, sa en oppgitt Graham Hansen.

  -Kanskje jeg må gå i meg selv, men det siste året har det føltes som om jeg har blitt tråkket på konstant. Man snakker om at man skal stå sammen som lag og nasjon, men jeg føler at det siste året har jeg bare tatt imot, og det er ikke sånn at man skal få noe gratis her i livet, men en viss respekt trodde jeg at jeg hadde opparbeidet meg.

  Hege Riise ønsket ikke å kommentere påstandene fra Graham Hansen, og fokuserte mer på at dette var en avgjørelse tatt på grunnlag av det taktiske.

  -Hva andre mener er vanskelig for meg å påvirke, men jeg står for laguttaket.

  Norge spiller siste kamp i gruppespillet søndag morgen. De møter da Filippinene og trenger tre poeng for å gå videre til sluttspillet. Så spørs det om CL-vinneren spiller i det oppgjøret.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen