More

  Gjør klar for fotballfest

  Når EM 2021 endelig sparkes i gang fredag på Stadio Olimpico i Roma, ett år forsinket, er det 16. gang europamesterskapet i fotball spilles. De 15. foregående mesterskapene har hatt ti forskjellige vinnere og det kan på ingen måte utelukkes at det kommer en ny vinner også denne gangen. Bookmakerne spår nemlig et rekordjevnt EM. Åpningskampen går mellom Tyrkia og Italia fredag kveld. Deretter venter tre nye oppgjør både lørdag og søndag og i alle finner vi relativt klare forhåndsfavoritter.
  Åpningskampen for Sveits går mot Wales og det er det oppgjøret spillselskapene mener er det åpneste. Oddssammenligningssider som Maxgevinst gir en rask oversikt – og lar deg velge dine kamper og tegn. Så kan du med et tasteklikk se hvilket selskap som betaler best. En sammenligning på de syv oddsfavorittene i åpningshelgen av EM viser at det er store forskjeller. En 500-lapp i innsats gir en eventuell utbetaling på hele 22.910 kroner hos Coolbet. Til sammenligning gir den samme kupongen kun 18.430 kroner tilbake hos Betsson.

  Vi anbefaler som alltid leserne våre å spille der oddsen er best og minner om punkt 3 i spillvettreglene våre i oddskolen som du kan sjekke ut her: Oddsskolen
  3) Spill der du får best betingelser
  Et veldig enkelt punkt som dessverre mange synder mot. Hvis du skal ut å kjøpe deg en ny TV og har bestemt deg for hvilken TV du vil ha så vil de fleste av oss sjekke prisen hos Elkjøp, Power og alle de andre nettbutikkene. Koster samme Sony’en 8.000 kroner hos en butikk og 5.999 hos en annen, så velger vi butikk to. Slik er det også med oddstipping. Har du bestemt deg for å spille på Leeds mot Arsenal så sjekker du hvilken odds alle seriøse tilbydere har på Leeds og spiller der du får best betingelser. Å sjekke oddsen kan du enkelt gjøre på en rekke nettsider. I tillegg publiserer vi i Tipsbladet oddssammenligning på alle kampene vi omtaler hver eneste uke. Oddstipping er vanskelig nok i utgangspunktet. Hvis man begynner å spille til dårligere betingelser enn man trenger med vilje blir oppgaven nærmest umulig!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen