More

  Gigantduell i München

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det er rett og slett rekordjevnt i Bundesligaen denne sesongen. Etter 21 ligarunder ligger tre lag øverst på tabellen med 43 poeng og det er kun fem poeng som skiller de seks øverste lagene. Søndag ettermiddag er det dermed duket for skikkelig gullkamp når Bayern München og Union Berlin møtes på Allianz Arena.

  Må slå tilbake

  Bayern München har en elendig historikk mot Borussia Mönchengladbach og forrige helg gikk det galt igjen med 2-3-tap. Etter kampen raste trener Julian Nagelsmann mot dommerteamet, men han unnskyldte seg rett etter. Det var tydelig rett trekk da 35-åringen nå slipper ytterligere straff for ytringene sine. En bot på 50.000 euro tåler man som kjent i europeisk toppfotball. Like heldig er ikke utviste Dayot Upamecano som må se søndagens toppkamp fra tribuneplass med karantene. Daglig leder Oliver Kahn er klar på at han ønsker å se en reaksjon fra spillerne søndag:

  – Vi har gitt bort for mange poeng i ligaen denne sesongen, det kan ikke skje i Bayern München. Det er nå kun målforskjellen som holder oss på toppen av tabellen. Nå må spillerne vise at de er Bayern München. En toppkamp mot Union Berlin er en perfekt anledning for alle å vise at det er ingen som er bedre enn Bayern i slike situasjoner.

  Trives i Manchester

  Marcel Sabitzer er som kjent på utlån i Manchester United og spillerens agent Roger Wittmann har allerede startet snakket om å få gjort det om til en permanent overgang i et intervju med Sport1:

  – Marcel er en topp spiller og det overraskelser ikke meg i det hele tatt at han har levert umiddelbart. Han har masse erfaring fra Champions League og over 60 landskamper og elsker tøffheten i den engelske ligaen. Premier League er perfekt for en aggressiv spiller som han og i Manchester United ser vi nå den Marcel vi så i RB Leipzig. Jeg er veldig glad for han og så får vi se hva vi kan få til når sommeren kommer.

  Sviktet som storfavoritt

  Union Berlin hadde en perfekt sjanse til å gå til søndagens toppkamp som tabelleder, men måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot tabelljumbo Schalke 04 forrige helt i en kamp de fleste hadde forventet at hovedstadsklubben ville vinne. Det ble med et par halvsjanser mot en motstander som virkelig har tettet igjen defensiven. Defensivt var man aldri truet, men utfordringene blir garantert tøffere å hanskes med mot et Bayern München-lag som har svært liten interesse av å gi fra seg tabelltoppen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen