More

  Getafe – Celta Vigo

  Getafe – Celta
  Coliseum Alfonso Pérez
  Mandag kl. 21:00
  TV: TV 2 Sport 2
  Odds:
  H: 2,78
  U: 2,85
  B: 3,09
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: H
  To lag står stadig uten en seier i La Liga denne høsten. Seiersløse Levante gikk av banen med nytt tap i helgen, og i kveld er det Getafe sin tur til å prøve å dra i land sesongens første triumf. Etter syv strake tap, har det blitt noe fremgang å spore for Getafe. Azulones har fått med seg sine første poeng etter uavgjort mot Real Sociedad og Levante, men må snart begynne å vinne for ikke å bli hektet av i bunnstriden allerede.
  Det står ikke altfor dårlig til defensivt, og 13 baklengs er like mange som Osasuna som ligger på 6. plass. Det er i den offensive delen av spillet det virkelig har lugget for Getafe, og tre scorede mål på ni kamper er redselsfullt svakt. 
  Kveldens motstander, Celta, kan heller ikke skryte på seg kanonform innledningsvis. De himmelblå har vunnet kun to kamper så langt, og ankommer Alfonso Pérez med to strake tap mot Elche og Sevilla i sekken. Vanligvis så treffsikre Iago Aspar har vært på langt nær like profilert for Celta denne sesongen, og har bare to fulltreffere på samvittigheten så langt.
  Vi følger magefølelsen på denne og tar turen over til Coolbet for en liten innsats på hjemmeseier. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen