More

  Garry Monk tilbake etter 4 års sølibat

  Titt tei, Garry Monk. Etter fire års fravær i managerstolen er han klar til å gjenreise karrieren sin i League One.

  Garry Monk huskes nok best for sin tid i Swansea da han etter 270 kamper over elleve år tok fatt på jobben som midlertidig manager i februar 2014. Han holdt jobben i Premier League-klubben frem til desember 2015 før sparken ventet. Deretter ble det et år i Leeds United før seks måneder i Middlesbrough ble fasit.

  Hans to siste jobber kom i Birmingham og Sheffield Wednesday der han i sistnevnte fikk sparken november 2020 etter 14 måneder i klubben da laget lå i bunnen av Championship.

  Les også: Referat fra helgens runde i League One

  Cambridge venter for Garry Monk

  I dag bekreftet Cambridge United at de har ansatt Garry Monk som ny manager. 44-åringen overtar for Neil Harris etter at han forsvant ut dørene nesten like raskt som han kom inn. Vi har tidligere skrevet om at han etter bare 17 kamper i League One-klubben fikk tilbud om å ta over gamleklubben Millwall igjen, noe han takket ja til.

  Cambridge har tapt tre av tre kamper siden Harris forsvant, og midlertidig manager var tidligere i helgen ute med et krav om mer stabilitet i klubben. Deres neste manager må være et langsiktig prosjekt, og forhåpentligvis har Monk ladet batteriene nok til at akkurat det kan bli et resultat.

  Nå har han to måneder på seg til å redde klubben fra nedrykk til League Two. Akkurat nå ligger Cambridge på 19.plass med bare fire poeng ned til nedrykksplassene.

  Velkommen tilbake, Monk.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen