More

  Fredagsball

  Tidlig avspark for helgens Premier League-runde, når Brentford inviterer Brighton til kamp om poeng. Påminnelse da om å huske deadline for Fantasy. Du vil jo ikke ende opp som meg!

  Brentford – Brighton
  Fredag, 21.00
  Brentford Community Stadium

  Brentford reiste lørdag til St. James’ Park vel vitende at det var gått 88 år siden sist de slo Newcastle på bortebane. Og man var aldri i nærheten av å bryte trenden denne helgen. Ivan Toneys straffescoring ble aldri annet enn et trøstemål, da hjemmelaget dominerte og til slutt vant 5-1. Thomas Frank feirer denne helgen fire år som klubbens manager, og dansken har så definitivt opplevd flere opp- enn nedturer. Tapte begge forrige sesongs kamper mot Brighton, og Frank varsler et revansjesugent hjemmelag fredag kveld. Pontus Jansson og Christian Norgaard er fortsatt skadet, men Keane Lewis-Potter returnerer etter en måned på sidelinjen.

  Brighton har imponert denne sesongen, men hjemme mot Tottenham lørdag kveld var det et blekt og uinspirert Seagulls-lag som var i aksjon. Hadde som vanlig mye ball, men slet denne gang med å komme til de helt store målsjansene. Heller ble det spilt sideveis, og tilbake til sisteskanse Sanchez, enn fremover. Fikk tung beskjed tidligere denne uken, da det under legesjekk ble funnet hjertefeil hos Enock Mwepu. Den talentfulle 24-åringen hadde dermed ikke annet valg enn å legge støvlene på hylla. Brighton var ubeseiret fra syv strake kamper i hovedstaden, før de røk 1-2 mot Fulham i slutten av august. Jakub Moder er fortsatt skadet.

  Tipset:
  Begge lag skuffet forrige helg, men Brentford har nå gått tre strake uten seier. For Brightons del kan den tafatte forestillingen mot Tottenham har vært et engangstilfelle. Knepent bortetips, til markedsledende odds 2,42 hos Coolbet. Norsk Tipping tilbyr 2,25

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen