More

  Fredagens ryktebørs

  *WILLIAN JOSE virker på vei til Wolverhampton. Lokalavisa Express & Star melder at låneavtalen med den 29-årige Sociedad-angriperen kan bli signert i helgen, og Wolves-manager Nuno Espirito Santo skal ha innrømmet at «noe foregår». Det ryktes lån ut sesongen, med opsjon på kjøp til sommeren.
  *CHARLTON-MANAGER Lee Bowyer har siktet innstilt på retur til The Championship, og det jobbes med å styrke stallen før siste halvdel av sesongen. Ronnie Schwartz og Liam Millar er allerede på plass, og mye tyder på at Jayden Stockley kan bli nestemann inn. Preston-angriperen skal også være ønsket av Bristol Rovers og Sunderland.
  *JOSHUA KING, Gaetan Laborde, Youssef En-Nesyri og nå er også tidligere Sunderland-angriper Josh Maja av dem som linkes til West Ham. 22-årige Maja har notert 10 scoringer på 42 ligakamper etter ankomst Bordeaux fra Sunderland i 2019. Burnley ryktes samtidig å ha meldt seg på i kampen om King.
  *MARTIN ØDEGAARD er het på ryktebørsen i internasjonal presse om dagen. Både engelsk og spansk media mener å vite at nordmannen snart er på plass i Arsenal. Sevilla og Sociedad skal også ønske seg 22-åringen, men midtbaneeleganten skal ha bestemt seg for eventyr i Premier League. 
  *CHELSEA-FORSVARER Fikayo Tomori er på vei til Milano, der han i helgen forventes å signere låneavtale med Milan. Italienerne skal ha kommet til enighet med Chelsea om lån ut sesongen, med opsjon på kjøp for £25 millioner etter endt sesong.

  *GEDSON FERNANDES har fått begrenset med spilletid etter ankomst Tottenham fra Benfica, og 22-åringen virker nå på vei til Torino.
  *ZACK CLOUGH meldes på vei fra Nottingham Forest til Wigan. 25-åringen ble hentet til Forest fra Bolton for £3 millioner i 2017, men er nå langt unna førsteelleveren på City Ground. Hull har også vist interesse, men The Latics virker å stå først i køen.
  *JAMES MCCARTHY er en viktig del av troppen i Crystal Palace, men 30-åringen er nå ønsket hjem til Skottland. Celtic ryktes å stå klare med kontraktsforslag. Burnley, West Ham, Brighton, West Brom og Bournemouth håper alle han blir værende i England.

  *LEICESTER CITY skal ha forhørt seg om Christian Eriksen, men danskens ukelønn pålydende £300 000 skal ha kjølnet interessen for den briljante midtbanespilleren som aldri slo til i Inter. Tottenham skal fortsatt være interessert i å hente dansken hjem til London.
  *DAYOT UPAMECANO har blitt linket til alt som kan krype og gå av storklubber i England og Spania, men tysk presse mener å vite at Leipzig-stopperen mest sannsynlig ender opp i Bayern München.

  *SAM HUTCHINSON meldes på vei hjem til England fra eventyr i kypriotiske Pafos, og flere Championship-klubber ryktes interessert i den tidligere Wednesday-spilleren. Retur til The Owls virker mest sannsynlig.
  * FRANK LAMPARD lever farlig som Chelsea-manager, og Roman Abramovitch ryktes å ha laget ønskeliste over mulige erstattere. Thomas Tuchel og Julian Nagelsmann skal stå høyt på lista.
  *BOURNEMOUTH-DUOEN Jack Simpson OG Nnamdi Ofoborh skal være ønsket av Steven Gerrard og Rangers. Simpson kobles også med Cardiff, som allerede har lagt inn bud. Ofoborh står på ønskelista til Charlton-manager Lee Bowyer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen