More

  Fra vondt til verre for Mjøndalen

  Tapte fortjent mot Fredrikstad.

  Mjøndalen hadde press på å levere varene før kveldens møte med Fredrikstad. Ett poeng og null scorede mål var den triste statusen før kampstart på Nedre Eiker, og 90 lange minutter senere, ser det ikke stort bedre ut for Kevin Nicols mannskap.

  Mjøndalen klarte ikke å produsere én eneste god målsjanse på østfoldingene i løpet av to omganger med fotball foran egne hjemmesupportere. Thomas Kinns heltedåder i Mjøndalen-buret reddet det ene poenget i sesongpremieren mot Åsane, og 24-åringen var igjen på vei til å stenge buret mot Fredrikstad. Kinn vartet opp med flere feberredninger, men da Ludvik Begbys innlegg traff pannebrasken til Mads Nielsen etter 72 minutter, kunne selv ikke Kinn forhindre baklengsmålet.

  Danskens mål ble også kampens eneste, og dermed kunne Fredrikstad strekke hendene i været for tre viktige poeng i mandagsoppgjøret. Dermed står FFK med finfine syv poeng etter tre ligarunder, og kunne like gjerne stått med full pott, om de hadde klart å punktere forrige helgs Østfold-derby mot Moss. Atskillig tyngre start på sesongen for Mjøndalen. Bruntrøyene har fremdeles ikke scoret ett mål i årets sesong, og det ene poenget setter dem helt nede på 14. plass i OBOS-ligaen.

  Aldri så galt at det ikke er godt for noe, og Fredrikstads 1-0-seier på Nedre Eiker sørget for treff på kveldens oddstips.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen