More

  Dagens tips: Mjøndalen – Fredrikstad

  Mandagsball fra OBOS-ligaen.

  • Mjøndalen – Fredrikstad (OBOS-ligaen)
  • Mandag kl. 19:00 (TV 2 Sport 1)
  • Consto Arena, Mjøndalen

  Den tredje runden av OBOS-ligaen avsluttes i kveld når Mjøndalen tar imot Fredrikstad på Consto Arena.

  Bruntrøyene har fått en relativ svak start på sesongen. Var ganske klart underlegne i premieren hjemme mot Mjøndalen, der kun en strålende Thomas Kinn i Mjøndalen-buret sørget for at det ble 0-0 og ett poeng. Og i runden etter ble det fortjent 0-2-tap i Vegard Hansen-derbyet mot Kongsvinger.

  Fredrikstad fikk med seg en flott 1-0-seier borte mot opprykksfavoritt Kristiansund i sesongåpningen, men fikk det tyngre i forrige runde. Moss kom på besøk til storslått Østfold-derby, og de nyopprykkede mossingene spolerte publikumsfesten i plankebyen ved å få med seg et noe ufortjent poeng og 1-1 med hjem til Moss.

  Mjøndalen har fremdeles til gode å score denne sesongen, men er ubeseiret på sine fem siste hjemmekamper om man tar med sesonginnspurten fra i fjor. Fredrikstad har scoret i alle sine 15 siste kamper i OBOS-ligaen, men har lykkes med å holde nullen i bare to av disse.

  Tipset

  • Fredrikstad vinner med ett mål
  • Odds: 3,85 hos Norsk Tipping

  Fredrikstad får utgangstipset vårt denne mandagskvelden, og vi tror de reiser hjem til plankebyen med tre poeng og ettmålsseier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen