More

  Fotball på TV: 6 oppgjør du må få med deg i helgen

  Ballen ruller videre i sesonginnspurten, og det er nok av fotball på TV i helgen. Vi presenterer de største høydepunktene.

  Det nærmer seg sesongslutt i de fleste store ligaene, mens her hjemme har vi bare så vidt kommet i gang – heldigvis. Det er duket for en ny helg med et fullstappet program, og vi loser deg gjennom jungelen og presenterer én match fra hver toppliga i Europa, samt Eliteserien, vi mener du må få med deg i helgen.

  Eliteserien

  Lillestrøm – Bodø/Glimt: Søndag kl. 19:15 på TV 2 Sport 1

  Det har vært en fantastisk innledning på Eliteserien, med thrillere og målfester i så å si samtlige serierunder hittil. Søndagens höydare på Åråsen tegner til å falle innunder disse kategoriene. Både Lillestrøm og Bodø/Glimt har kommet svært godt i gang med sine sesonger, og med hjemmeseier her, kan Lillestrøm kanskje sågar vise seg frem som reell tittelutfordrer?

  Premier League

  Newcastle – Arsenal: Søndag kl. 17:30 på V Sport PL

  Newcastle kan langt på vei sementere sin plass blant topp 4 med seier her, og har hatt en fremragende sesong, uansett hvordan det går frem mot sesongslutt. Det samme har Arsenal, selv om de med unødvendig mange poengtap de siste ukene, men slo tilbake mot Chelsea i midtuken. Har måttet gi fra seg overtaket i kampen om ligatittelen, og the Gunners har ikke råd til å avgi nye poeng her om de skal holde titteldrømmen i live.

  Copa del Rey

  Real Madrid – Osasuna: Lørdag kl. 22:00 på VG+

  Ingen ligarunde i Spania denne helgen, men derimot er det duket for storslagen cupfinale. Og dette er virkelig et David mot Goliat-oppgjør i historisk sammenhenger. Real Madrid kan vise til 19 triumfer i Copa del Rey alene, mens Osasuna kan sikre seg klubbens første pokal noen sinne.

  Bundesliga

  Freiburg – RB Leipzig: Lørdag kl. 15:30 på Viasport 1

  Særdeles viktig oppgjør i kampen om fjerdeplassen, og en reprise av semifinalen i den tyske cupen, som gikk Leipzigs vei. Freiburg har hatt en sensasjonell sesong, og holder fjerdeplassen før helgens ligarunde, men ligger bare to poeng foran nettopp RB Leipzig på femte. Gjestene vil bli mer eller mindre hektet av i kampen om en Champions League-billett med tap her.

  Serie A

  Napoli – Fiorentina: Søndag kl. 18:00 på VG+

  Napoli er nybakte seriemestere, for første gang siden Diego Maradona sine glansdager i 1987 og 1990. Søndagens hjemmekamp mot Fiorentina kommer til å bli en fantastisk fest på tribunene, og fansen til Partenopei kommer til å være euforiske når de kommer til å feire sine nykronede konger av Italia. Det elleville spetakkelet som kommer til å utarte seg på tribunen, er alene verdt å få med seg.

  Ligue 1

  Troyes – PSG: Søndag kl. 20:45 på Direktesport

  Alt er det glade vanvidd i PSG om dagen. Den styrtrike og skamløse klubben har tapt ni kamper i 2023 alene, og Lionel Messi har garantert spilt sin siste kamp for klubben etter at han ble suspendert i to uker av hovedstadslaget. Kaos regjerer i hovedstaden, og går de på et tap mot det som har vært Ligue 1s tredje svakeste lag denne sesongen, vil kaoset bare utarte seg ytterligere. Skadefryd? Hvem? Vi?

  Lionel Messi Skal Ikke Spille Fotball På Tv Denne Helgen, Og Er Garantert Ferdig I Psg.
  Lionel Messi Har Trolig Ikledd Seg Psg-Trøya For Siste Gang.

  Sørg også for at du får med deg den ferskeste utgaven av Tips Weekend. Her får du som vanlig forhåndsstoff til alle de største kampene i Europa, samt dekning av samtlige kamper i Eliteserien, OBOS-Ligaen og Toppserien her hjemme. Det samme gjelder selvfølgelig for alle matchene i de største europeiske ligaene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen