More

  Fotball på TV: 6 oppgjør du må få med deg i helgen

  Atskillig med fotball på tv også denne helgen, som byr på blant annet cupfinale og Sevilla-derby.

  Det har vært en heseblesende fotballuke med semifinaler i alle Europa-turneringene, som ble toppet med gårsdagens elleville play off-oppgjør mellom Sheffield Wednesday og Peterborugh. Det er imidlertid liten tid til hvile mellom slagene, for vi står allerede overfor nok en rikelig fotballhelg. Her er våre seks oppgjør vi mener du bør få med deg i løpet av helgen.

  NM

  Brann – Lillestrøm: Lørdag kl. 16:00 på NRK

  Endelig skal cupmesteren for 2022-sesongen kåres, og det er duket for storslagen cupfinale på Ullevaal når Brann og Lillestrøm skal gjøres opp om forrige sesongs kongepokal. Bergenserne er i storform, og har inntatt hovedstaden i hopetall, mens Lillestrøm er på jakt etter revansje etter skuffende forestilling i 16. mai-runden mot Sarpsborg 08.

  Premier League

  Newcastle – Leicester: Mandag kl. 21:00 på V Sport PL

  Ok, så hører kanskje ikke mandagen til helgen, men denne bør man uansett få med seg. Newcastle kan sikre seg sensasjonell Champions League-billett med seier her, mens Leicester risikerer å måtte vinne for å ha noe som helst håp om å klare seg, avhengig av andre resultater i løpet av helgen.

  Newcastle Og Leicester Skal Gjøre Opp Om Viktige Pl-Poeng. Fotball På Tv
  Newcastle Og Leicester Skal Gjøre Opp Om Viktige Pl-Poeng.

  La Liga

  Sevilla – Real Betis: Søndag kl. 21:00 på TV 2 Sport 1

  Derbi Sevillano er alltid et av de store høydepunktene på den spanske fotballkalenderen, og søndagens derby tegner til å bli nok et fyrverkeri. Sevilla flyr høyt etter gjenoppstandelsen under José Luís Mendilibar, som torsdag kveld ble kronet med ny finale i Europa League, der Roma venter. Real Betis er også ute etter å sikre seg plass i Europa, for tredje sesong på rad.

  Bundesliga

  Bayern München – RB Leipzig: Lørdag kl. 18:30 på Viasport 1

  Bayern München og Borussia Dortmund kniver side om side om Bundesliga-tittelen, og kun poenget skiller de to kamphanene før helgens runde. Leipzig er mer enn kapable til å stikke kjepper i hjulene for Thomas Tuchels mannskap, og trenger selv poeng for å være sikret en plass i neste sesongs Champions League.

  Serie A

  Napoli – Inter: Søndag kl. 18:00 på VG+

  Festen fortsetter i Napoli, som ikke har tenkt til å avslutte feiringen av Scudetto-tittelen med det første. Søndag får de storfint besøk av Champions League-finalist Inter, som var flere hakk for store i nabofeiden mot AC Milan i semifinalen. Er imidlertid ikke garantert en plass i neste sesongs turnering riktig ennå, og har fem poeng ned til Rossoneri på femteplassen, med tre runder igjen.

  Victor Osimhen Og Napoli Tar Imot Inter Til Toppkamp I Serie A. Fotball På Tv
  Fotball På Tv: 6 Oppgjør Du Må Få Med Deg I Helgen 4

  Ligue 1

  Auxerre – PSG: Søndag kl. 20:45 på Direktesport

  PSG kan sikre seg ligatittelen med seier her søndag, til tross for atskillige utfordringer både på og utenfor banen denne sesongen. Auxerre er i en langt mer prekær situasjon, og ligger bare poenget foran Nantes på første nedrykksplass. Det står med andre ord enormt mye på spill her søndag kveld.

  Husk at du kan lese om alle disse kampene, samt alle oppgjør fra de store europeiske ligaene, samt Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien her hjemme i Tips Weekend. Vårt helgemagasin er stappet med analyser, oddstips, previews, skadelister, eksklusive Supertabeller, og mye, mye mer. Har du ikke abonnement? Tegn et i dag og få de 30 første dagene med på kjøpet!

  Tips Weekend Er Et Must Ved Siden Av Fotball På Tv.
  Fotball På Tv: 6 Oppgjør Du Må Få Med Deg I Helgen 5

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen