More

  Fotball på TV: 6 oppgjør du må få med deg i helgen

  Nok en helg med rikelig fotball på TV. Vi gir deg de seks oppgjørene vi mener du bør få med deg.

  Det er duket for tilnærmet full lørdagsrunde i Eliteserien, og nå nærmer det seg avgjørelse i de store europeiske ligaene. Her presenterer vi hvilke seks kamper du bør få med deg her hjemmefra og på kontinentet i løpet av helgen.

  Eliteserien

  Bodø/Glimt – Rosenborg: Lørdag kl. 17:00 på TV 2 Play

  Bodø/Glimt har sett suverene ut i sesonginnledningen, mens Rosenborg er i krise. Trønderne levnes tilnærmet ingen muligheter her, men overrasket da de fikk med seg uavgjort i tilsvarende oppgjør forrige sesong. Rekordmange bodøværinger kommer til å møte opp lørdag ettermiddag for å forsterke Rosenborgs krise ytterligere, og RBK-keeper André Hansen skjønner godt hvorfor Glimt er såpass store favoritter her.

  Premier League

  Leeds – Newcastle: Lørdag kl. 13:30 på V Sport PL

  Svært viktig kamp for begge lav, av vidt forskjellige grunner. Leeds trenger minst ett, helst tre, poeng for å overleve i Premier League, mens Newcastle plutselig har fått Liverpool i nakken i kampen om topp 4. Dessuten skal Big Sam Allardyce opp mot sin gamle klubb, en tid i karrieren han ikke har spesielt gode minner fra.

  La Liga

  Espanyol – Barcelona: Søndag kl. 21:00 på TV 2 Sport 1

  Historisk derby av forskjellige grunner. Barcelona kan nemlig sikre seg ligagullet, og samtidig sende byrival Espanyol ytterligere et skritt mot nedrykk. I tillegg blir dette Sergio Busquets’ aller siste derby som Barcelona-spiller. Dette bør man ikke gå glipp av.

  Bundesliga

  Bayern München – Schalke 04: Lørdag kl. 15:30 på Viasport 1

  Med bare tre kamper igjen i Bundesligaen, skal det avgjøres i begge ender av tabellen. Ligaleder Bayern München kjemper for harde livet med å holde Dortmund unna i gullkampen, og har bare ett poengs forsprang på de gulkledde. I andre enden av tabellen, trenger Schalke desperat poeng i bunnstriden, all den tid det skiller kun to poeng til nedrykksstreken.

  Leroy Sané Og Sadio Mané Er Blant Stjernene Som Spiller Fotball På Tv I Helgen.
  Leroy Sané Og Sadio Mane Virker Å Ha Skværet Opp Igjen.

  Serie A

  Juventus – Cremonese: Søndag kl. 20:45 på VG+

  Nok et topp-mot-bunn-oppgjør. Juventus holder andreplassen i Serie A, men kan ikke føle seg altfor sikre på at det blir topp 4 til slutt. I tillegg er de midt i et durabelig semifinale-oppgjør mot Sevilla i Europa League. Kan hende er dette en gyllen mulighet for å sikre seg verdifulle poeng i kampen mot nedrykk – de har for øyeblikket hele seks poeng opp til riktig side av streken, og må vinne her.

  Ligue 1

  Monaco – Lille: Søndag kl. 17:05 på Direktesport

  Uhyre viktig kamp om fjerdeplassen i Frankrike, som gir Europa League-billett. Monaco holder for øyeblikket den posisjonen, og har fem poeng å gå på til søndagens motstander på femte. Gjestende Lille er med andre nødt til å ha vinne her for å ha realistisk håp om å ta igjen Monaco.

  Vi er også ute med ny utgave av Tips Weekend (krever abo). Her dekker vi alle helgens kamper i de store ligaene i Europa og her hjemme, serverer spilltips, skadeoversikt og mye, mye mer. God fornøyelse!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen