More

  Flere meldte seg på

  Med bare to serierunder igjen er det utrolig jevnt i både topp og bunn av Championship

  Play off

  Burnley og Sheffield United er så og si klare for Premier League. Luton og Middlesbrough som møtes mandag kveld er klare for play off. De to gjenværende plassene derimot.

  Etter helgens serierunde er det nå Coventry og Sunderland som innehar femte og sjetteplassen. Coventry seiret 2-1 over Reading før Sunderland snudde borteoppgjøret mot WBA i andreomgang søndag ettermiddag. Dennis Cirkin ble den store helten med sine to mål og nå drømmer Sunderland om et andre opprykk på rad.

  For Blackburn ble det nok en sen nedtur. For andre gang på fire dager gav de bort to poeng fem minutter på overtid. Denne gangen var det i Lancashire-derbyet mot opprykksrival Preston. Ryan Hedges kunne avgjort kampen fire minutter på overtid, men feilet alene med keeper. Minuttet senere kom utligningen for hjemmelaget etter selvmål fra uheldige Dominic Hyam. Blackburn blir liggende på åttendeplass og bare målforskjell hindrer de fra å være inne blant topp seks.

  Norwich feilet også da de tapte hele 3-0 hjemme mot et Swansea som har funnet storformen, men trolig for sent. Bare to tapte poeng på deres seneste syv kamper gjør at de bare er tre poeng unna sjetteplassen. Med bare to kamper igjen er det trolig for sent da det er hele fem lag fremfor som også har play off som mål.

  Overraskende borteseier kan ha sikret kontrakt

  I bunnen tok QPR et langt steg mot fornyet kontrakt da de overraskende slo Burnley 2-1 på bortebane. Chris Martin ble matchvinner tre minutter før full tid for laget som nå har fire poeng ned til Reading under streken. Cardiff tok et poeng i sitt hjemmemøte med Stoke og har en luke på tre poeng ned til Reading. Huddersfield som har spillefri grunnet Sheffield United sin deltagelse i FA-cupen er laget som ligger nærest Reading med et poengs luke.

  Et lite håp er det også nå for både Blackpool og Wigan. Ian Poveda sikret 1-0 for badebyen kvarteret før slutt. For Wigan ble det deres andre strake seier da Millwall ble slått 2-1 på eget gress. Norske Thelo Aasgaard ble matchvinner da han som innbytter satte den avgjørende scoringen fem minutter før slutt. Med tre og fire poeng opp til trygg grunn skal det mye til med bare to matcher igjen. Men det er ikke over før det er over.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen