More

  Fiorentina vs Lazio – Analyse, tippetips og beste odds

  I Serie A-oppgjøret på Artemio Franchi, Firenze på mandag vil hjemmelaget Fiorentina kjempe om tre poeng mot Lazio. Ikke bare vant Lazio deres siste møte med Fiorentina, men de slapp heller ikke inn mål. Fiorentina er nummer 11 på tabellen med ni poeng etter åtte kamper, mens Lazio er nummer fire med 17 poeng etter åtte kamper.

  Fiorentina vs Lazio – Statistikk

  • Fiorentina har ikke tapt på de siste 11 hjemmekampene
  • Fiorentina har scoret i 14 av de siste 16 hjemmekampene
  • Fiorentina har ikke vunnet på 9 av de siste 10 kampene
  • Fiorentina har sluppet inn i 6 av de siste 7 kampene
  • Fiorentina har tapt 3 av de siste 4 kampene
  • Lazio har scoret i 20 av de siste 22 kampene
  • Lazio har ikke tapt på 9 av de siste 11 kampene
  • Lazio har ikke tapt på 9 av de siste 11 bortekampene
  • Lazio har vunnet 4 av de siste 5 kampene
  • Lazio har ikke vunnet på 5 av de siste 6 bortekampene

  Fiorentina vs Lazio – Våre spådommer

  Fiorentina vs Lazio – Kampanalyse

  Fiorentina har vært litt opp og ned i deres seneste tre kamper, hvor de åpnet med å banke Verona med 2-0. Det viste seg vanskelig å følge opp, da de tapte med 0-1 mot Atalanta. De var dog tilbake på rett kurs i den neste kampen, som ble en 3-0 seier over Hearts. Fiorentina presterte fire flotte hjemmeseire av de seks siste på eget gress i Serie A, mens to kamper ble uavgjort. De scoret 10 mål, mens de slapp inn tre.

  Lazio er helt klar til å møte enhver motstander for øyeblikket etter sju poeng på de seneste tre kampene. De vant to ganger 4-0 over Cremonese og Spezia. Det ble derimot bare 0-0 mot Sturm Graz. Lazio har vunnet tre av sine siste seks mulige bortekamper, mens de spilte 3 uavgjort og led 0 tap. De scoret 15 mål, mens de samtidig slapp inn 7 mål.

  Fiorentina vs Lazio – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Lazio har vunnet 7 av de siste 9 kampene mot Fiorentina. Med seiere på 3-0 og 1-0 i deres seneste to oppgjør mot Fiorentina ser Lazio uten tvil frem mot deres kommende bortekamp med optimisme. Lazio vil se fram til kampen mot Fiorentina, som har funnet det vanskelig å håndtere sine kommende gjester. Lazio gå inn i kampen med en 7-2-1 fordel. Bookmakerne har Lazio som favoritter, og oddsen er på 3.10.

  Fiorentina vs Lazio – Lagnyheter

  I skrivende stund er det kun to spillere, som ikke er tilgjengelige for Fiorentina, når de skal i ilden mot Lazio.

  Dodo og Gaetano Castrovilli mangler i troppen når Fiorentina møter Lazio på mandag.

  Lazio ser ut til å mangle kun en enkelt spiller når de møter Fiorentina på Artemio Franchi, Firenze.

  Nicolo Casale reiser ikke med Lazio til deres kommende bortekamp, da han sliter med en skade.

  Fiorentina vs Lazio – Lagoppstillinger

  Fiorentina vs Lazio – Tippetips

  Fiorentina tok tre poeng i sju i deres foregående 10 hjemmekamper på tvers av alle turneringer. De spilte uavgjort tre. Lazio sikret seg tre seire på deres siste 10 bortekamper. Det ble også uavgjort fem ganger, samt to nederlag. Lazio vil se fram til kampen mot Fiorentina, som har funnet det vanskelig å håndtere sine kommende gjester. Lazio gå inn i kampen med en 7-2-1 fordel. Bookmakerne har Lazio som favoritter, og oddsen er på 2.90.

  Kun to av de seneste 10 hjemmekampene i Serie A for Fiorentina har hatt over 2.5 mål. I sju av de seneste 10 bortekampene for Lazio, ble det over 2.5 mål.

  Med seiere på 3-0 og 1-0 i deres seneste to oppgjør mot Fiorentina ser Lazio uten tvil frem mot deres kommende bortekamp med optimisme. Begge lagene fant målet seks ganger på de siste 10 kampene mellom hjemmelaget Fiorentina og Lazio. Best odds på at begge lag scorer hos bookmakerne er 1.71.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen