More

  Everton – Newcastle 3-0: Everton over streken

  Everton var ikke å høyden før pause mot Newcastle torsdag, men slet seg til målløs førsteomgang. Etter hvilen var Sean Dyche’ menn atskillig mer besluttsomme, og det var helt fortjent da Dwight McNeil lekkert satte 1-0-målet. Abdoulaye Doucouré doblet rett før fullført ordinær tid, og en sjelden hjemmeseier var i boks allerede før Beto fikk godkjent sin første Premier League-scoring. 3-0-seieren på Goodison betyr at Everton er tilbake over streken, selv med ti minuspoeng på konto.

  Everton gjorde Trippier svimmel

  Dwight Mcneil, Everton
  Åpnet Ballet: Dwight Mcneil Bodro Med Scoring Da Everton Feide Over Newcastle

  Newcastle har pådratt seg noe av et bortekompleks. Storspilte i de nylige hjemmeseirene mot Chelsea og Manchester United, før de torsdag kveld ble regelrett nedkjempet av Everton på Goodison. To foregående bortekamper endte med 0-2-tap mot Bournemouth og 2-2 mot Wolves på Molineux. Eddie Howe har ikke flust med alternativer, og det er de samme elleve som bærer byrden i stort sett hver kamp. I kveld virket spesielt Kieran Trippier utslitt. Høyrebacken var skyld i minst to av de tre baklengsmålene.

  Fire Spurs-tap fra siste fem

  Tidligere ligaleder Tottenham sto bokført med totalt ett poeng fra sine siste fire kamper, før det torsdag kveld var duket for hovedstadsoppgjør mot West Ham. Det tok bare drøyt ti minutter før Cristian Romero steg til værs og stanget inn 1-0-målet, men West Ham kastet ikke inn håndkleet. Fem minutter etter hvilen var Jarrod Bowen på rett sted til rett tid, og lagene var like langt.

  James Ward-Prowse
  Hole In One: James Ward-Prowse

  West Ham var imidlertid ikke ferdige. Kvarteret før slutt rotet Tottenham det til i eget forsvar, og James Ward-Prowse var ikke vond å be. Gutten med gullfoten traff først stolpen, men var ikke truet og kunne enkelt sette sin egen retur i åpent bur.

  Ny Premier League-runde tar avspark allerede lørdag formiddag, og den runden kan du lese alt om i Tipsbladet i morgen tidlig. Det koster deg bare en FEMMER!

  Helgens Premier League-runde

  Crystal Palace – Liverpool

  Brighton – Burnley

  Man Utd – Bournemouth

  Sheffield United – Brentford

  Wolves – Nott’m Forest

  Aston Villa – Arsenal

  Everton – Chelsea

  Fulham – West Ham

  Luton – Man City

  Tottenham – Newcastle

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen