More

  England vs Senegal – analyse, odds og tips

  Det virkelige alvoret begynner for England når de skal ut i første utslagsrunde mot afrikanske outsidere. Oppgjøret finner sted på Al Bayt Stadium, og England ankommer denne matchen som nummer 5 på FIFA-rankingen, mens Senegal er plassert som nummer 18.

  England tok seg greit videre fra sin gruppe. Iran ble banket 6-2 i åpningskampen, men engelskmennene skuffet atskillig mer i 0-0-kampen mot USA. Gruppespillet ble imidlertid avsluttet på flott vis med 3-0-seier i Battle of Britain mot Wales. Senegal fikk en tung start på VM med 0-2 mot Nederland, men 3-1- og 2-1-seirer over Qatar og Ecuador sørget likevel for avansement til sluttspillet.

  England vs Senegal Stats

  • England have not won 7 of the last 9 matches
  • England have not lost the last 4 matches in a row
  • In 3 of the last 4 England matches the sum of goals was over 2.5
  • Senegal have scored in 18 of the last 20 matches
  • Senegal have not lost 8 of the last 10 matches
  • In 7 of the last 9 Senegal matches the sum of goals was under 3.5
  • Senegal have won 5 of the last 7 matches
  • In 3 of the last 4 matches Senegal played, both teams scored

  England vs Senegal – Vårt Tips

  England vs Senegal Preview

  Englands form

  England er ubeseiret så langt i dette mesterskapet, men har likevel vunnet kun tre av sine ti siste i alle turneringer, og viste svak form i opptakten til vinterens VM. De har imidlertid scoret 16 ganger de siste ti kampene sine, sluppet inn 12 og holdt nullen fire ganger.

  Senegals form

  Senegal åpnet altså VM med tap, men slo tilbake med to strake seirer. Totalt har afrikanerne vunnet hele syv av sine ti siste kamper i alle turneringer, så Gareth Southgate har ikke råd til å undervurdere senegaleserne. Senegal har scoret 23 mål på disse ti kampene, sluppet inn 14 og holdt buret rent tre ganger.

  England vs Senegal – Lagoppstillinger

  England vs Senegal – Tippetips

  England har vunnet kun tre av sine ti siste, men har spilt seg varme utover i mesterskapet. Senegal står med flotte syv seirer på siste ti.

  Det har blitt scoret over 2,5 mål i fem av Englands ti siste kamper, mens det samme har skjedd i seks av Senegals ti siste. Det har blitt scoret over 2,5 mål i alle åttedelsfinalene i dette mesterskapet hittil.

  Som nevnt, har alle åttedelsfinalene i VM endt med over 2,5 mål, og foreløpig har alle nasjonene også scoret mål, selv om det hører med til historien at Polen trengte et straffespark dypt inne i overtiden mot Frankrike for å score.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen