More

  England – Skottland: Sjelden godbit

  22500 tilskuere kan prise seg lykkelige over å ha billett til fredagens EM-kamp på Wembley. Der møtes nemlig erkerivalene England og Skottland til et første møte i sluttspill på 25 år.
  Forrige møte kom i EM 1996, da Alan Shearer og Paul Gascoigne scoret målene i Englands 2-0-seier på Wembley. Dagens engelske landslagssjef, Gareth Southgate, spilte da for England.
  Ron Atkinson og Brian Deane fortalte før mesterskapet til Tipsbladet at de har god tro på engelsk suksess, og så langt har de sine ord i behold. Selv utropte Tipsbladet før avspark Italia til mesterskapsfavoritt, og så langt lever også dette tipset godt. 
  Mye på spill
  Atskillig står på spill på landslagsarenaen i kveld. England slo Kroatia i sin første kamp, og er videre til utslagsrundene med full pott i dag.
  Skottland leverte en god kamp, men endte opp med 0-2-tap mot Tsjekkia.
  Steve Clarkes utvalgte er dermed noe nær avhengig av poeng i dag for å for aller første gang kunne avansere i sluttspill.
  -Vi har spillere i troppen som til daglig spiller på aller høyeste nivå, og føler oss forberedt på oppgaven som ligger foran oss. Vi har fortsatt som mål å bli første skotske landslag som tar seg videre i sluttspill, og har ambisjoner om å ta poeng fra både England og Kroatia, sier Steve Clarke til britisk presse.
  Che inn på topp
  Skottland røk mot Tsjekkia, men resultatet speiler ikke kampen veldig godt. Skottland hadde hele 19 avslutninger på mål uten tellende resultat, mens tsjekkerne scoret på to av sine ti.
  Skottene styrkes i kveld av trolig retur fra Kieran Tierney, mens Craig Gordon kan overta plassen i buret fra David Marshall. Southampton-angriper Che Adams tippes også å kunne få plass fra start.
  Gareth Southgate kan ende opp med å gi fortsatt tillit til laget som nedkjempet Kroatia, men spillere som Jack Grealish, Jordan Henderson og en friskmeldt Harry Maguire står alle klare til å steppe inn.
  Kveldens kamp er den 115. mellom England og Skottland. Avspark på Wembley er 21.00
  Øvrige EM-kamper fredag er Sverige – Slovakia (15.00) og Kroatia – Tsjekkia (18.00).

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen