More

  England – Malta: Hey Jude

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Englands største talent siden Paul Gascoigne? Diskusjonen har gått en stund i fotballens hjemland, og liten tvil om at England nå har fått på plass en helt spesiell spiller, en spiller som kan ta dem til høyder de ikke har nådd siden 1966.

  Jude Bellingham debuterte, og spilte nær sagt alt, for Birmingham i The Championship som 16-åring. Beilerne lå snart paddeflate, men midtbanespilleren gjorde ganske sikkert det rette da han valgte Borussia Dortmund som neste stopp. Den tyske Bundesliga-klubben er kjent for å gi ungdommen muligheten, og ganske riktig. Etter tre imponerende sesonger i Dortmund sto absolutt alle storklubber klare til å betale for ungguttens tjenester, og denne gang falt valget på pokalgrossisten Real Madrid.

  Jude Bellingham, England
  Jude Bellingham – England- Og La Ligas Største Stjerne.

  Heller ikke der ble Bellingham stående med lua i hånda, og med scoring i debuten og fire scoringer fra første tre kamper var standarden satt. Han ble i sin første måned under Reals Madrids vinger kåret til beste spiller i La Liga, noe ingen engelskmann har klart før ham. I oktober, etter ti scoringer fra sine første ti kamper, ble han igjen kåret til månedens spiller i den spanske toppdivisjonen. 20-åringen rakk også før landslagspausen å hanke inn «Kopa-Trofeet», som verdens beste spiller under 21 år.

  Let it Be

  Gareth Southgate, England
  Klippekort: Gareth Southgate Krever Ikke Lenger Spilletid I Klubblaget Fra Sine Elever

  Jude Bellingham er én av fem engelske landslagsspillere som har måtte melde forfall til de de avsluttende kvalifiseringskampene mot Malta og Nord-Makedonia. Debutant-trioen Cole Palmer, Ezri Konsa og Rico Lewis ble mandag hentet inn for å erstatte James Maddison, Callum Wilson og Lewis Dunk, men landslagssjef Gareth Southgate har ikke brydd seg med å hente inn erstattere etter senere forfall fra Levi Colwill og Bellingham. England er i kjent stil klare for sluttspill i god tid før kvalifiseringen er fullført, og sistnevnte er den man i første rekke håper skal kunne bidra til at det denne gang også imponeres også når det gjelder som mest.

  Nowhere Man

  Palmer, Konsa og Rico Lewis er av dem som for første gang er hentet inn i den engelske landslagsvarmen, men fortsatt er det diskusjoner rundt Gareth Southgates prioriteringer. Jordan Henderson har i praksis lagt opp fotballkarrieren, men er likevel utstyrt med klippekort på landslaget. Kalvin Phillips har heller ikke spilt fotball siden overgangen til Manchester City, men hos Southgate står døra uansett på vidt gap for den tidligere Leeds-spilleren.

  Premier League: James Ward-Prowse, England
  England – Malta: James Ward-Prowse Må Igjen Se Landskamp Fra Godstolen

  Ward-Prowse står med to scoringer og ni målgivende pasninger siden overgangen fra Southampton til West Ham, tall bare Ruben Neves kan matche i perioden. Ward-Prowse er også påliteligheten selv, aldri skadet og naturligvis også innehaver av en dødballfot nesten uten like i fotball-Europa.

  -Får å kunne bli belønnet med plass i landslagstroppen må man ha nivået, og samtidig være en fast brikke i klubblaget. Jeg er min største kritiker, men mener selv jeg kan huke av begge boksene. Jeg velger uansett å ikke bruke mye tid på å dvele over uttaket, men velger heller å konsentrere meg om klubblaget, sier Ward-Prowse til Hammers News.

  The Long and Winding Road

  England er allerede klare for EM-sluttspillet i Tyskland neste sommer, men trenger fortsatt én seier fra siste to kamper for å være sikret gruppeseier og seeding blant de beste i EM-sluttspillet. Den seieren blir ganske sikkert tatt hjemme mot Malta fredag. Veien til suksess også i mesterskap har imidlertid vist seg både lang og kronglete. Drømmen lever imidlertid fortsatt, og engelsk presse vil ganske sikkert holde England som favoritt også før avspark i Tyskland. Med Bellingham på laget kan de denne gang bli sittende igjen med ordene i behold. Så god er faktisk Real Madrids midtbanespiller.

  England – Malta tar avspark på Wembley i kveld klokken 20.45

  Englands tropp:

  Keepere: Sam Johnstone (Crystal Palace), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Arsenal).

  Forsvar: Ezri Konsa (Aston Villa), Rico Lewis (Manchester City), Marc Guehi (Crystal Palace), Harry Maguire (Manchester United), Fikayi Tomori (Milan), Kieran Trippier (Newcastle), Kyle Walker (Manchester City).

  Midtbane: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Conor Gallagher (Chelsea), Jordan Henderson (Al-Ettifaq), Kalvin Phillips (Manchester City), Declan Rice (Arsenal).

  Angrep: Jarrod Bowen (West Ham), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Manchester City), Harry Kane (Bayern München), Cole Palmer (Chelsea), Bukayo Saka (Arsenal), Marcus Rashford (Manchester United), Ollie Watkins (Aston Villa).

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen